עד שכבר ניסיתי...

דגיגית33

New member
עד שכבר ניסיתי...

לפתוח קצת את עצמי, להיפטר מחומות ההגנה, "ללכת עם הלב"... . חודשיים וחצי של שכרון חושים. חודשיים וחצי של בילויים, של היקשרות, של לילות משותפים, מחובקים, ישנים, מחוברים, ואז אני מגלה שבעצם.... אני מול גבר שכל הרצון שלו מתרכז בלנקום בנשים, בעקבות פרק א' לא טוב, הוא הצליח להדהים אותי, בתכנית הפעולה המדוייקת... אני שקשה להגיע אלי... אשף, פשוט אמן... מצליח לשבות אותן, להגיע אל ליבן, לגרום להיקשרות מצידן, ואז זו הנקודה שהוא הולך. כשאת נקשרת, הוא עשה את שלו.... מסתכל עליך ועוזב. ואני, מסתכלת עליו, עמוק בעיניו, ותוהה איפה פספסתי, את האותות, את נורות האזהרה, איך לא ראיתי....

רות 2

New member
אחד הדרכים להסתכל על זה ...זה

פשוט לחשוב על.......... כמה שהיה טוב ..וטוב שנגמר .. להתעסק בכמה איך ולמה מובילים להלקאה עצמית שגובלת ב.. דיביליות ... להתעסק בהנה התנסתי ,למדתי טעמתי ומגיע לי יותר טוב זה... כומו שאומרים בפרסומות .: הכי טוב..," לא פיספסת הוא אולי פספס.......

דגיגית33

New member
בכל זאת..

מציק, לא יכולה לאמר לך שלא.. אשקר לך אם כן... כולנו חוטאים במחשבות לפעמים...

aviavram

New member
אבל בינינו

כולנו יודעים שזה לא טוב שכנראה היה לה שם בכל זאת לא רע שכואב לה שחסר לה אז לא טוב שנגמר אבל טוב שיהיה חדש מחר הים מלא לא רק בדגיגות גם ב דגיגים כך אומרים

ערסlight

New member
סיפורים

מצחיקה את. לא היה אפילו צורך להתכופף מייודעמה. באת מוכנה מהבית. ראית מה שרצית לראות וגם כעת את מספרת סיפורים. את חיה בסרט שבו את המפיקה, התסריטאית, השחקנית הראשית, הקהל והמבקרת. איך להגיד לך... מי שלא רואה, מביא מישהו שיראה במקומו.

my sunshine

New member
תחשבי

מה למדת מהסיפור הזה. הוא בא, היה לך טוב, למדת משהו הלאה. נסי לקחת את הטוב בכל מה שקורה לך.

אפשר שאלה?

האם יש לך ילדים ובמידה וכן, אז האם היה קשר טוב בינו לבינם? אחר כך אוסיף :) נ.ב מצטער על קטיעת השירשור ההוא... שוטטתי לי בפורומים ולא נכנסתי לראות אם הגבת. יום נעים.

aviavram

New member
אבל אין מה לעשות

בלי זה לא היית יודעת שכך פני הדברים סיכנת קצת למדת קצת והצלת את שאריך חייך הארוכה והוא לא מעניין הלך נוריות אזהרה? גם הפוליגרף לפי החדשות של אתמול מפספס שאלו אותה מה שמה והוא קבע שקר

° זואי °

New member
כמה שאלות כדי לתת לך איזה כיוון

בטוחה שהוא מודע לזה? בטוחה שזה בכוונה? יכול להיות שהוא באמת פגוע וכשזה מתחיל להיות לו יותר מידי רצוני זה מפחיד אותו אז הוא בורח? יכול להיות שזאת לאו דווקא נקמה? יכול להיות שהוא לא ראה את הקשר בינכם כמו שאת ראית, שלא התאהב בך אבל נתן לזה צאנס חודשים וחצי כי מצאת חן בעיניו ובסוף כשראה שלא הולך אז חתך? יכול להיות שהכי נוח לך מבחינה נפשית לחשוב שזאת נקמה ולהפיל בעצם את כל האחריות עליו? יכול להיות שאותם אותות הזהרה שפיספסת הם בדיוק אלו שמעידים על זאת שמראש לא הייתה לו תוכנית פעולה מדוייקת אלא הוא פשוט זרם עם זה?

aviavram

New member
לדעתי עזבי שטויות וספקולציות גם

היא כבר קלטה שמזה לא יצא כלום אפילו לא חיים בקבוצה של 2 ללא הרבנים רק מה נשאר משקע קטן בלב לצערנו תמיד ושום אמצעי מניעה לא יעזור השאלה רק איך ולאן ואולי איך לשים לב בפעם הבאה לפקוח עיניים נשמה עם משקפיים מסננות כי האהבה מסנוורת

דגיגית33

New member
תודה לכולכם...

אני מודעת היטב למצב, לכל מי שתהה על תוכנית הפעולה של הבחור, היא ישנה וקיימת. ראיתי את זה לפני, אך משום מה הייתה לי תחושה שם, שאיתי, זה יהיה אחרת.. (לי זה לא יקרה).. לא חשבתי שהוא יגיע אלי. זה כבר אחרי תקופת מה, אבל יש ימים שזה מבצבץ....

רק שאחד כזה לא יגמור לך להאמין באהבה

וטוב שזה כבר אחרי. במרחק הזמן..הדברים יראו אחרת. ובטוחה שאז תראי דברים שלא ראית מקודם. מקווה שהסיפור הזה לא יגרע ולא יגמור לך להאמין שיש אנשים אחרים ...ושיום אחד את תמצאי את שחיפשת. ערסי..לא תמיד להיות ציניים זה עוזר....

למעלה