עד שיבלע הכתום!

lior05

New member
עד שיבלע הכתום!

בשבועות האחרונים החלו המתנחלים הגזענים ותומכיהם לתלות סרטים כתומים על רכביהם. השמאל מצידו, מנסה בימים אלה ליצור מצב בו אנשים יתלו על רכבם סרט ירוק כנגד סרטם הכתום של המתנחלים. מכיוון שברור שתליית הסרט הירוק לא תצליח ומכיוון שכבר שנים השמאל לא שם סטיקרים וסרטים על המכונית בין היתר מחשש שהרכב יפגע עלתה הצעה בקרב קבוצה של אנשים בהוד השרון לתלות על מכוניות ולחלק סרטים בכל מיני צבעים למכוניות בכדי ליצור פסטיבל סרטים ,מפגן בו יהיו מגוון של סרטים ולהביא לכך שהכתום יבלע בשאר הצבעים ולא תיהיה לתליית הסרטים משמעות אידאולוגית אלא משמעות קישוטית בלבד. אנו קוראים לקבוצות ופעילים בערים להצטרף ליוזמה במטרה להעיף את סרטי הפאשיזם הכתומים מהרחובות. את הסרטים אפשר לקנות (ניתן לעשות מגבית) ואפשר לגזור מחולצות שאין בהם כבר צורך. התופעה מתחילה לצבור תאוצה בארץ ומועברת בערים ובישוובים השונים. בהצלחה לכולם.

Nielle

New member
פשוט בדיחה הסרטים האלו!

רוב האנשים לא יודעים מה הם אומרים ונעשה "אופנתי" לשים אותם כי..באמת אני בספק אם ילד בן 10 ששם את הסרט על האופניים שמע מה אומרת בכלל תוכנית ההתנתקות

The Bugi

New member
אני מצפה ממנהל הפורום למחוק

את ההודעה הזו המכלילה את ציבור המתנחלים כפאשיסטים וגזענים. תודה.

the mnm factor

New member
הבעת דעה

כמו שהביעו כבר דברים קשים יותר על השמאל בכלל ועל אנשי שמאל בפרט בפורום הזה... ולא מחקו כלום. הבעת דעה... נניח אני יכול להביע דעה שלפי דעתי אתה מטומטם (לדוגמא כמובן)

Fleddermaus

New member
../images/Emo119.gif ואני מציע לך לפנות אלי במסר

נושאי מחיקת הודעות וכו', במסרים בלבד. תודה

ערב רב

New member
לא לא, זה בסדר, חופש הביטוי חשוב

ומעתה והלאה אני אתבל כל הודעה שלי ב-"השמאלנים הגזענים והפשיסטים", ושמישהו ינסה לעצור אותי!

The Bugi

New member
זה עדיין לא הופך את זה לבסדר

אתה לא יכול להנהיג כאן מדיניות של איפה ואיפה. מעניין מה להנהלת הפורמים יהיה להגיד בעניין.

Fleddermaus

New member
אז יש לי חדשות בשבילך, בוגי ../images/Emo119.gif

אני לא ראיתי בהודעה הזאת כל פסול, הנושא איננו נתון לוויכוח על גבי הפורום, העניין נתון לשיקולי הפרטי בלבד. זכותך לפנות להנהלת הפורומים בנושא. מעתה כל הודעה נוספת בנושא תימחק.

חח.. אני חוששת לחייה מכונית אבי ../images/Emo3.gif

אבל על התיק שלי אני אשים סרט ירוק (ברגע שאני אמצע כי משום מה באוניברסיטה הר הצופים רק התא הכתום פועל... ).

מה לגבי סרטים עם פילים?

גם מצחיק, גם פרו-התנתקות, וגם תורם לשימור חיות נכחדות.

MaddyD

New member
אני יכולה להזדהות עם החשש

אפילו שאני לא בעלת רכב ואני גרה באיזור ש90 אחוז אם לא יותר הם נוטי שמאל כל סטיקר שתלינו על האוטו בכל תקופה שהיא נתלש בדרך גם עקרו לנו את המראה והשאירושלל יריקות. מפחיד]:

למעלה