עד עכשיו

לימי10

New member
עד עכשיו

לא הוספתי מים כשטחנתי טעימות של פירות הכל בבלנדר....האם אני אמורה להוסיף מים? ומתי בדיוק לתת לתינוק מים בבקבוק? מתי צריך להוסיף את זה? עוד שאלה, כבר כמה ימים ניב לא עושה קקי אני יודעת שזה נורמלי בהנקה אבל יכול להיות שיש לו עצירות מהבננה? הוא מתאמץ מידי פעם אבל לא יוצא לו כלום... עוד דבר, מתי הפירות והירקות נעשים ממש ארוחה אחרי הטעימות של הפירות והירקות? בינתיים רק נתתי פירות לטעימה מצטערת על כל השאלות אךך כל זה ממש חדש לי ויש לי הרבה שאלות שצצות בדרך

הילהל

New member
מוצקים ונוזלים

כמה שידוע לי, כשנותנים מוצקים צריך להוסיף גם נוזלים לתפריט. אפ זה מרק ירקות, הנוזל כבר שם, אם פירות - אפשר להוסיף מים, תה צמחים, מיץ טבעי (לא הדרים) מה שיאהב. לגבי כמות הפירות - תני לו כמה שהוא רוצה (כשימאס לו הוא מן הסתם ירק החוצה או לא יפתח את הפה יותר). לאט לאט הוא בעצמו ירצה יותר, עד שתרגישי ירידה ביניקה. אצלנו לקח חודש עד שהטעימות התחילו ממש למצוא חן בעיניו, עוד חודש עד שהמוצקים החליפו ארוחה, ועוד חודש עד שנפל לי האסימון והפסקתי לשאוב בעבודה.

YOu should be adding water when

you blend the fruit and veggies to make them more liquidy. this will help the baby´s kaki also. It is usually not a good idea to give the baby only water to drink. They tend to drink too much, and this causes them to eat less. He should get all the water he needs in the food, and if he is thirsty other than that , he has you!!​

למעלה