עד עכשיו שתקתי!!!

יה-יה

New member
עד עכשיו שתקתי!!!

וזהו!! אני לא יכולה יותר!!! אני צופה מרחוק בפורום הזה מזה זמן מה. יש ב"תפוז" עשרות פורומים וצפיתי בהמון ובחלקם אף השתתפתי (באלו שעוסקים במקצוע שלי), אבל... רק לפורום הזה אני נשאבת כל יום, בכל שעה ביום ובלילה. אני עושה את כל התרגילים (לא מצליחה באף תרגיל ולא מתייאשת
אין לי מושג מה יש פה שמושך אותי כל כך. בעצם... במחשבה שנייה... יש לי מושג והוא בהחלט מושג (יאמי, משחקי לשון): אתם! כולכם! פשוט התאהבתי בכם. אני חושבת שעבור אדם כמוני שנמצא באיזה שהוא תהליך (שאין לו הגדרה, פשוט פתאום התחלתי להסתכל על הכל אחרת), זה מקום נפלא לצאת ממנו. באשר לתרגילים, את תרגילי המדיטציה למיניהם ניסיתי. אז או קיי, הצלחתי להתרכז (ובדרך גם להתרגז, שחשבתי פתאום על משהו אחר, אבל סלחתי לי ולא באמת התרגזתי) אבל הידיים שלי... איפה הן בחלום??? אם חלום זה ממד אחר של מציאות, אז בממד ההוא אני קטועת ידיים (סתם, סתם...). בקיצור, כל מה שרציתי להגיד בהודעה, שהיתה אמורה להיות קצרה וממצה, הוא שאני מודה לכם על היותכם. ולי, על שמצאתי אתכם. שלכם, עם המון אהבה, יה-יה.

Don´t panic

ברוכה הבאה לפורום. אנחנו בפרוש מאד שמחים לראות אותך פה. רק שאנשים מאד עסוקים בללכת מכות ולקלל בפתיל השני שראית, ובן (מנהל הםורום) כנראה עסוק היום, ולכן לא התייחסו להודעתך בכבוד הראוי לה.

sihaya

New member
אציתי לכתוב ברוכה הבאה

אבל את כבר פה הרבה זמן אז לא ידעתי מה לכתוב ועכשיו זה היכה בי !! ברוכה הנמצאת:)

ישששששששש!!!! ברוכה הבאהההההה!!!!!! ../images/Emo39.gif

יה-יה - איזה כיייייף!!!!!!!!!! תודה שאת כאן!!!! אוהב,
בן

ellii

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif| ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

יה-יה, איך הולך עם התרגילים?

מה הצלחת? מה עדיין לא ואת רוצה להצליח? אוהב אותך בן

למעלה