עד עכשיו לא הצלחתי

batiarr3

New member
עד עכשיו לא הצלחתי

להתנתק מתוכניות הטלביזיה ראיתי , הקשבתי וכאבתי כמובן גם נזכרתי מה נזכרתי
נזכרתי שאינני שוכחת נזכרתי שקשה לי להרפות נזכרתי באהבה נזכרתי בחוויות נזכרתי באירועים אחי שלי שמעון ז "ל שיצא לעבוד ב"לעזור למדינה" להביא יותר גשם ומים ואשר היה גדול ממני באחת עשרה שנים נהרג ליד בית ג'אן בתאונת מטוס הססנה שהיה בו עם עוד שניים בדצמבר 1970 וכן-עד היום, ועברו כבר 37 שנים - הכל חי כמו אתמול ואני מתגעגעת ועדיין מחכה לדפיקה שבדלת- סידרתי אותך,הנה אני.... השאיר אחריו - אשה,שני בנים,הורים ואחיות יהי זכרך ברוך היה אוהב מאד את הכינוי -

stp51

New member
../images/Emo7.gifאני איתך כואבת../images/Emo24.gifמבינה לליבך

שויי

New member
חיבוק מנחם לך באטרפליי נחמדת

שנים עוברות, אך מהו זמן, הזמן קופא כאשר מדובר בכאב כזה, יהיה זכר שמעון ברוך

stp51

New member
אז זהו../images/Emo70.gifשהזמן קופא, הצעירים נשארים לנצח עם

חיוך ואנחנו לומדים שהחיים חזקים מהכל. ואנחנו ממשיכים בלעדיהם ואיתם. יהי זכרם ברוך
ובזכותם אנחנו פה ויש לנו ארץ

רחל 38

New member
בתיה ביום כזה אנחנו משפחה גדולה וכואבים

הזמן אינו מרפא אלא רק מקל על הכאב ועל הפצעים

מרגישים את הכאב והעצב באוויר../images/Emo104.gif

ואני שואלת שאלה שהיא מן הסתם שאלה רטורית... כל חייל הוא פרח , מן הסתם יש לו לאלוהים גן עצום של פרחים יפיפיים - לשם מה הוא זקוק לפרחים האלו?

dlia2004

New member
בתיוש, אומרים שאין רופא יותר טוב מהזמן,

הזמן אמנם מכהה את הכאב, אבל נישארים הזכרונות. שולחת לך חיבוק גדול ממני. זו הפעם הראשונה בחיי שאני נמצאת בחו"ל ביום העצמאות ולשמוע את תגובותכם לשידורי הטלויזיה והרדיו אינם מרפים ממני ומעלים געגועים לכם למשפחה שלי לילדי ונכדי, ולארץ המצחיקה שלי, בה גדלתי, בה נולדתי, ועכשיו אני מביטה בה מרחוק והיא חוגגת 60,קצת בוגרת ממני,ואני רחוקה......... המון אהבה לכולם ממני
וחג עצמאות שמח!

batiarr3

New member
תודה לכולם על המילים החמות

ומסתבר שהזמן לא מכהה דבר ולהיפך - הגעגועים גוברים החוסר נמצא ,קיים . והשאלות גם...

אני 60

New member
בתיה יקרה

רק עכשיו נתקלתי במילותיך הכואבות. ענראה הספורים על האובדן יתרבו עד בלי סוף. כי זה גורלנו. משתתפת בכאבך.

למעלה