עד סוף הקיץ...

ד ו ל ה

New member
עד סוף הקיץ...

עד סוף הקיץ אדע את התשובה, את פשר הקולות אלמד, את כל החלומות, אפתור את הפחדים בסוף הקיץ שוב אשב בין ידידים... (אהוד מנור) וסוף הקיץ כבר כאן... ועדיין אינני שם במקום השלם הזה, השליו הזה... ויש עוד המון שאלות ופחדים וחלומות... דולה (אולי בקיץ הבא)

גלי10

New member
לא מבטיחים

עד איזה קיץ זה יכול לקחת כמה חילופי עונות עד שיבוא אותו הקיץ המסויים. ואולי , אז באותה שגרה נטולת פחדים (וחלומות?) תתגעגעי לאותה הדרך? לא מבטיחה לך שיהיו באמת תשובות אבל יכולה לגיד לך - תיהני מן הדרך.
עכשיו. מצי את היתרונות של כל עונה ועונה. בעצמך כתבת לא מזמן על המתחת של הפּוך , לא?
אז זהו שהחורף , הוא הכי הכי לצורך העניין של חיבור , כפל ומשוואות. ושהנעלמים יחכו !

נשמה

כל כך הרבה זמן לחכות? וכשתגדירי מה זה המקום השלם הזה,השלו הזה וכשייגמרו הפחדים והחלומות,שתפי אותי בהארה,בבקשה.

עד סוף החורף

גם יספק אותי לדעת את חלק מהתשובות לחפש ולמצוא עוד אושר לגעת במקומות הנכונים לחוות חויות חיוביות ולהגיע אל סיפוק אחר טוב יותר בריא יותר

אל תחכי ../images/Emo23.gif

התשובות,הקולות,החלומות,השאלות,הפחדים מה שאמור לבוא יבוא, ומה שאמור להעלם יעלם
"זה שאין לו שאיפה להיות מאושר יותר, הוא המאושר באדם"

נקיטה...

New member
ואולי...

אין ממש תשובות. יש חיים... יש רגעים. יש כאב ויש שמחה יש התרגשות ויש שגרה. אין ממש תשובה אחת, יש חיים שלמים שפשוט צריך לחיות. ואז אולי שם...בין כל הדברים הרגילים מוצאים לרגע..תשובה אחת או שתיים. אולי.

G a v ® i e L

New member
המקום השליו והשלם שאת כמהה אליו

נשמע לי...משעמםםםםם ZZZZ....ZZZZ....ZZZZ אני הייתי הולך על השאלות-פחדים-חלומות. חלומות פז, גבריאל

Den3

New member
המון שאלות...

תמיד יהיו, זה לעולם לא נגמר... מישהוא חכם פעם אמר לי שכל תגלית חדשה (וזה יכול להיות במתמטיקה, מדעי הטבע וכו'...) יוצרת מיליון שאלות חדשות שלא חשבנו ליהן קודם לכן... אז טוב שיש לך עוד שאלות, שלא יגמרו השאלות לעולם...

d a n i e l s 5

New member
אולי...

ודאי ישנו מקום בו הכל קורה לאט, הזמן עומד מלכת אולי זה כאן על יד - אולי עוד קיץ אנחנו ניפגש כולנו נתרגש - זה נפלא. אולי עוד קיץ נמחה את הדמעה ואם תגיע השעה ונבקש - אולי עוד קיץ ניפגש. (שמרית אור) אני בעד שיהיו מלא שאלות, מלא חלומות ואפילו קצת פחדים, אני בעד שיהיו עוד הרבה קייצים .

בלי שאלות

איזה חיים אלו? בלי השאלות, לא נשאף, לא נדע, לא נתקדם, לא נחכים, לא נפרוץ חומות גבוהות, לא נעיז. סתם נשב ונבהה לנו בקיר. פרוזאק להמונים.

../images/Emo182.gifדולה ../images/Emo183.gif

חמודה אפשר גם בחורף למצוא תשובות... ועכשיו ברצינות... עבודה עצמית זה משהו שלוקח זמן, מציאת תשובות והרגשת שלמות היא תהליך ארוך ולא סתם אומרים שגרושים ופרידה זה אחד המשברים הקשים ביותר שיכול אדם לעבור בחייו, התאוששות ממנו היא קשה וארוכה, התהליך יכול לקחת זמן עד להשלמה , עד להבנת התהליכים,עד לקבלה ועד ליצירת חיים חדשים ומציאות חדשה. מקווה עבורך שאת בדרך הנכונה, ושבקרוב- בחורף(למרות השיר) תוכלי לומר הגעתי

ב ה י ר

New member
כל החיים

זה מרדף אחר המקום הזה...השליו והשלם אולי צריך להרפות קצת..להתענג מכל רגע יפה שמזדמן בדרך והפחדים? אני בעד הסתערות עליהם...כמו מתאבד שיעי...מה כבר יש להפסיד? מעדיפה את הריגוש שבהסתערות על פניי היאוש שבחוסר העשיה.

ד ו ל ה

New member
תודה אהובים...

לכל אחד ואחד מכם שנותן לי זוית קצת אחרת להסתכל על הדברים. חזרתי אתמול מפעילות של ערב חג, הכבישים ריקים, הילדים מנמנמים מאחור וברדיו התנגנו שירים נפלאים וגם השיר הזה... שנכנס לי ישר ללב (וגם קצת לעיניים
) והתחבר לי לסוף הקיץ הזה שהיה אחר ושונה מכל הקייצים שהיו לפניו... והבוקר, כמו תמיד, יום חדש ואנרגיות אחרות ולכם,
מכל הלב. דןלה (עד השיר הבא...)

L o v e M e1

New member
דולה האופטימיות שלך במשפט האחרון

מדברת בעדך
, ואנשים אופטימיים מגיעים רחוק

talushika

New member
את תגיעי למקום השלם הזה

כשבאמת תהיי מוכנה לכך... אין בזה חוקים, אין אולטימטום בדברים האלה ואין שום דרך לדעת מראש אם זה יקרה בסוף הקיץ או בתחילת האביב. חוץ מזה, לדעתי "המקום השלם הזה" הוא אוסף של כמה דברים שאנחנו צוברים במשך החיים, חוויות, מסקנות, תובנות, אוסף שלח מקרים ואנשים שעושים אותנו שלמים... שאלות ופחדים וחלומות ת-מ-י-ד יהיו לך, וטוב שכך! רק כך נוכל לצמוח ולהגיע רחוק יותר מהמקום בו אנחנו נמצאים עכשיו... אני מאחלת לך שבכל קיץ תלמדי משהו חדש על עצמך ועל החיים, שיביא אותך קרוב יותר לקראת השלמות והשלווה להם את מצפה...

למקום השלם הזה לא מגיעים לעולם!../images/Emo41.gif

למקום השלם הזה לא מגיעים לעולם. למקום השלם הזה שואפים כולם. למקום השלם הזה מגיעים בכל יום שעובר עם הרבה פחות שאלות. למקום השלם הזה מגיעים בכל יום שעובר עם הרבה יותר תשובות. הדרך למקום השלם הזה היא אינסופית.. ולמקום השלם הזה לא מגיעה אף מונית..
הדרך למקום השלם הזה אליו רצופה בפחדים ושאלות.. ובדרך אל המקום השלם הזה , נפגעים, נפצעים ונופלים לתוך מהמורות. רק המעז מנצח בדרך אל המקום השלם והמלא אור.. ולא אלה המהססים ובטח לא אלה הפוחדים לבחור.. הדרך למקום השלם הזה מסתיימת עם הנשימה האחרונה.. ועד אז בא לי לאכול פלאפל חצי מנה.. (מצטער, לא מצאתי חרוז).

talushika

New member
יפה לך על החרוזים...

אני בכ"ז מאמינה שיש מקום כזה, שהשלמות בו היא כמובן יחסית. אין שום דבר שהוא מושלם. וכל יום, חוויה, נשימה, ריב, כל דבר קטן, מקרב אותנו לשם. אם רק נדע לקחת כל דבר שקורה לנו- טוב או רע- ולנתב אותו לטובתנו, להוציא ממנו את הטוב ביותר, אז השלמות הזו תיראה לנו הרבה יותר ממשית, אפשרית, יותר ניתנת להשגה.

למעלה