עד מתי?!

עד מתי?!

עד מתי באירועים משפחתיים יגידו: " נו? יש חבר? מה קורה איתך?" חבר'ה זה מעצבן! זה גורם לך להרגיש כמו רווקה בת 35 ופחדים שמא הדבר אכן יקרה ותמצאי את עצמך רווקה בת 35 או יותר! אבל בואו נודה בנות שיש את החשש הזה " להשאר לבד"! וואו נשמע כמו מחלה תל אביבית מדבקת. או.קיי אז לסיום אאחל לכולן יום האשה שמח ומאושר והלוואי שבעזרת השם יום האשה הבא כבר לא נהיה לבד...

מותר לי

New member
שיקפצו ../images/Emo6.gif

זה יעצבן אותם
צריך פשוט ללמוד מה לענות, ולעשות זאת בצורה נחרצת! אוף, הם מעצבנים

חמור קופץ בראש

אי אפשר להגיד על כל מי ששואל שיקפוץ! לפעמים מדובר על מישהו שאוהב אותך במשפחה והוא שואל מתוך דאגה והתעניינות,הוא לא עושה זאת כדי לעצבן. ותתארי לעצמך שסבתא שלך שואלת אותך,והיא צריכה לקפוץ? זה קשה לקפוץ כשהשיניים התותבות בפה.

מותר לי

New member
וחמור עם שיניים תותבות? ../images/Emo3.gif

וברצינות: לא חשבתי שסבתא תבוא ותשאל "נו, מה עם כלה?" ואתה תענה לה "סבתא! קפצי לי!" מצד שני, אם סבתא באה ושואלת- קח נשימה עמוקה, תגיד לעצמך בלב 'שיקפצו לי כולם! לא מתאים לי עכשיו חברה!', תענה לה בצורה רגועה יותר, בצורה שהיא תבין ולא תמשיך לשאול, וברגע שתסיים לענות לה- תעבור הלאה ותשכח את השאלה שלה!
בוקר טוב לך!

סבתא,למה יש לך שיניים גדולות?

יש מנהג מגונה לסבתות לא לתת לנו לשכוח שום שאלה או בקשה שהן רוצות. סבתות קרוצות מחומר לא מוכר, אם הן אוהבות אותך מאוד-אכלת אותה! הן ידאגו בדרכן שלהם שלא תשכח אף פעם שאתה או את צריך להביא להן את הנכד או הנכדה המיוחלת.... הן לא פראירות, הן גדלו בן או בת כדי שיביאו אותך,ואז הן רוצות לראות את ה"דור ההמשך" השקיעו בנדל"ן (נכדים,דודים,לילות שלא ישנו, נתנו את הנשמה) רוצות לקצור את ה"ריבית". וכל סבתא רוצה את התשואה הכי גדולה שיש. כי סבתא עם סבתא ניפגשת על הספסל בשכונה,ואחת אומרת לשניה-לי יש 7 נכדים כבר ואחד בדרך...והשניה עונה לה-רק 7? אני כבר עם 13 נכדים וזה לא סופי... והתחרות נכד נולד מחריף עם הזמן. אני יודע-משמע אני קיים

daniel771

New member
מי בכלל הולך לאירועים משפחתים?

אין לי כוח לשאלות שלהם או שלהן...

טל205

New member
המעצבן הוא

שהם מחכים לתשובה... בפורים ישבתי ליד בן דוד שלי וכל מי ששאל הוא ענה במקומי.היה מצחיק.

ומי שהיא רווקה בת 35?

ההודעה שלך מלחיצה כל בת 35 (או בן 35) רווקה ללא חבר... לפעמים יש זוגיות וחבר שזה יותר גרוע מלחיות לבד ובאושר, החיים זה לא שחור ולבן, ולחץ בטח שלא יעזור. ואם המן הגיע למסקנה הזאת-אז בטח את יכולה להיות רגועה...

נרקי

New member
אכן מעצבן../images/Emo45.gif

אבל אומרים "לא אין לי חבר ואני לא לחוצה מזה. אז למה אתם לחוצים?" ואז בליבי אני אומרת "יאללה יאללה גם לכם יש בת בגילי שאין לה חבר."

y e t i

New member
במקרים כאלו , בלי לעשות חשבון

לאף פרסונה הסובבת אותך אתה אומר לכולם יפה ובנימוס "שבו בשקט ואל תתערבו " והכל בא על מקומו בשלום .

למעלה