עד מתי?

עד מתי?

עד מתי חיי אדם יתבזבזו סתם ככה, משני הצדדים, אתמול נהרגו 10 בני אדם והיום מתבשלת לה נקמה. האם זה הפתרון? עד מתי, האם הפתרון הוא שנמשיך לטבוח אחד בשני, עד אובדן רעיונות? האם הפרדה זה הפתרון? הרי גם ככה הפלסטינים המצור כל הזמן? האם חרם כלכלי הוא הפתרון? האם אלימות בכל מובן שהוא הוא הוא הפתרון? האם כוח הוא הפתרון?

בן חור

New member
ילדונת יקרה...לא בגלל שכמותך יש

צורך לגדור את המדינה. אלא בשל מפגעים. בהחלט הדרך לפתרון היא הפרדת הכוחות ככל האפשר. מה שיהיה טוב גם לפלסטינאים בדרך זו או אחרת,למרות שאת יכולה להבין שעם כל רצוננו להתחשב בפלסטינאים,הרי שלא נוכל לעשות זאת על חשבון דמי אחינו, כלומר איננו יכולים להרשות לעצמנו לתת גישה חפשית למדינה בכזה מצב.... זו דעתי ודעת רבים וחכמים ממני. נכון שבשנים הראשונות הפלסטינאים בשטחים יסבלו כתוצאה מההפרדה, עם זאת , אלו יהיו חבלי הלידה שלהם עד להתבססות כלכלית ומדינית עצמאית שלהם בשטחם. אין הפלסטינים יכולים לאכול את העוגה משני קצותיה, גם לפגע בנו,וגם לטייל חפשי בשטחנו, בדיוק כמו שאין אנו יכולים לשלוט בהם בשטחם מבלי לצפות לתגובות קטלניות. זו המציאות, בין אם אני או את אוהבים אותה או לא.

כוח הוא פתרון לחבורה שפלה של רוצחים

כשאני רואה ג´וקים בבית שלי אני שם עליהם פליט (זה או הם או אני - אני לא מנסה להסתדר ולהבין אותם). זה גם הפתרון לכל אירגוני הטרור הפלסטינאים השפלים. מי שמפוצץ אוטובוסים מלאים באנשים זה ג´וקים! ולא צריך לרחם. למה את ואחיך שגרים במדינה זו לא יוצאים בקול קורא לאחיך מעבר לגבול להפסיק בפעולות הזוועה. תנסו להסביר להם כי גם כשיש מאבק צריך לשמור על צלם אנוש. אני הייתי פעם בעל דעות שמאלניות מובהקות. אבל אי אפשר לחבב חבורה שהרצח הופך אצלה למטרה מרכזית. ואחרי שנכה בהם בחזרה תבואי ותגידי שאנחנו כובשים ואכזרים.

את זה צריך לשאול את מנהיגי החמאס...

(אלה שעוד נותרו בחיים, וגם הזמן שלהם כנראה קצר מאד לאור מה שקרה אתמול והיום) כל אלה שמדברים על "מעגל אלימות" (כלומר, טוענים שאלימות מופעלת ע"י שני הצדדים), כיצד ידברו כאשר ישראל תשלח מתאבדים להתפוצץ בלב ערים ערביות? או כאשר ישראלים יקיימו תהלוכות "מוות לערבים", תוך יריות פרועות באויר ושריפת בובות של ערפאת? ואולי הגיע הזמן לצעוק "בדם ואש נפדה אותך, א"י השלמה שלנו!" האם אלימות ברברית כזו, הכוללת רצח ביודעין של חפים מפשע, ראויה לאותו כינוי כמו חיסול אנשי טרור מובהקים, שנאספו נגדם ראיות חותכות? לא ולא. אם הפיגועים האלה אינם סיבה מספקת לעולל לאירגוני הטרור הפלסטיניים את מה שארה"ב מעוללת כיום ל"אל קעידה", מהי סיבה מספקת? האם מישהו מחכה שמניין ההרוגים כאן יגיע ל- 5000???

בחוצפה רבא בלי שום בושה

את אומרת מתבשלת נקמה מה אנו עושיםלחבריך המרצחים מקסימום כתר

למעלה