עד מתי???

עד מתי???

עד מתי נמשיך עם מדניות ההבלגה ??? עד מתי נמשיך לשבת ולראות מהדורת חדשות מיוחדת .. עוד פיגוע עוד מחבל עוד מכונית תופת .. עוד ועוד .. די ,,,, נמאס .. אנחנו במדינה שלנו .. בארץ שלנו .. בבית שלנו .. מפחדים לצאת מפחדים להסתובב מפחדים לטייל .. למה???? מה פשעו אותם 17 בחורים ובחורות צעירות שיצאו לבלות בדיסקוטק ומתו בפגוע רצחני שכזה ???? רק בשבוע האחרון 4 מכוניות תופת .. עכשיו מחבל מפגע ולפי מה שאמרו נציגי החזבאללה יש עוד 4 מפגעים שמחכים לבצע פגועים , עד מתי ???? עד מתי נשב בבית שלנו ונחכה לראות עוד ועוד פיגועים , עוד ועוד משפחות שכולות שמאבדות ילדים הורים חברים קרובים ... מתים לנו .. נהרגים וזאת על מה , על כלום ???? האמת הכאובה היא שכבר התרגלנו, הפכנו להיות קצת שאננים בכל מה שקורה עם פיגועים .. אז בסדר יש עוד פיגוע . יש הרוגים .. יש קצת בלאגן .. ומהר מאוד אלה שלא קרובים אישית לנפגעים שוכחים .. וחוזרים לשיגרה .. ולא ששיגרה זה דבר רע .. אבל די .. נמאס .. צריכים לעשות משהו .. לא יתכן שבכל פעם אני אשב מול הטלויזה מסתכלת ולא מאמינה.. בוכה למרות שלא מכירה אף אחד , בוכה על הגורל המר של אותם אנשים שמתים על כלום .. צריך להבין שאין דו קיום ולעולם לא יהיה .. לא כשיש מפגעים מרצחים שמפעילים פצצות אנושיות ורוצחים חפים מפשע . לעולם לא יהיה שלום .. דו קיום .. היה אם הצד הפלשתנאי היה מוכן לזה .. הצד הפלשתנאי היה רוצה את השלום אבל להם .. יש את הסיפוק להיות המסכנים .. הרי כל מה שקורה בעולם זה בגלל שהם מראים כמה שהם מסכנים .. כמה שהם מעטים מול האוייב האכזרי .. אני לא ראיתי את אדון עראפת יוצא ומגנה את הפיגוע הנורא הזה .. מה שהיה לנציג שלו לומר היה שזה בגלל מה שאנחנו עושים . גורמים במעשים שלנו .. וזה המחיר .. הפסקת אש חד צדדית בסך הכל הגבירה את כמות הפיגועים .. את כמות האסונות .. ההפסקה הזאת בסך הכל הראתה כמה שהם לא רוצים את השלום , כמה שהם לא רוצים להפסיק את המלחמה הזאת .. וככה החיים שלנו נראים .. אני מפחדת ללכת לקניון , מפחדת לצאת למדרחוב , מפחדת להתסובב במקומות שיש בהם ריכוזי קהל , מפחדת לצאת מהבית .. מ פ ח ד ת !!!!!!! אני שונאת אותם על מה שהם גורמים לעם שלנו .. שונאת !!!!! עד מתי ????

all

New member
אל תפחדי

אבל כנראה פיגועי הטרור יימשכו לנצח, הם יימשכו אם נגיב קשה, הם יימשכו אם לא נגיב כלל, הם יימשכו אם תקום מדינה פלסטינית והם יימשכו אם צה``ל יכבוש מחדש את השטחים. ישנו חלק מאוד לא קטן מהאוכלוסיה הפלסטינית שלא רוצה אותך כאן עד כדי כך שהוא מוכן למות למען זה. הניצחון שלך על אנשים אלו תמון בלהמשיך לחיות, לחייך לצחוק ולהנות מכל רגע, למרות הכל. 53 שנה המדינה קיימת, פיגועי הטרור, ירי/חטיפה/פצצות, התחילו כמה עשרות שנים לפני כן. ירידת רמת הטרור למשך כמה שנים בודדות נתנה תחושה שזה כבר מאחורינו, ובכן זה לא. זה היה ישנו ויהיה

B.Shokor

New member
זה התרגום הנכון לסערת הרגשות שלנו..

שלום אלת המלחמה, תאמיני לי שגם לנו ערביי ישראל נמאס מהמצב הזה כמו כל אזרחי המדינה היהודים, גם אנחנו הערבים לא סובלים את המצב הזה, יש נגדנו בישראל גזענות, ויש אנשים שממשיכים להאשים אותנו שאנחנו עוזרים לפלסטינים להשמיד את ישראל!!!!!!! גם העולם הערבי לא אוהב אותנו אנחנו ערביי ישראל ערבי 48, הם מסתכלים אלינו בצורה מגעילה לגמרי, חבר שלי היה עם משפחתו בירדן ספר לי שנכנס למסעדה עם בני משפחתו, ואחרי הארוחה והשירות המגעיל הביאו להם חשבונית בכמעט 300ש``ח!!! הוא סרב לשלם, ואז בא מנהל המסעדה, והתחיל להתווכח איתו, בתכ`לס בסוף מישהו אמר לו: ``הייתה צריך לשלם את הדם שלך ולא את הכסף``. אחותי, שתבינו, המצב של ערבי ישראל הוא אותו מצב של אזרחי המדינה היהודים, הבעייה שלנו היא אותה בעייה, ולא יעזור לנו אם נמשיך לריב ולהתווכח ביננו כי זה לא הפתרון הנכון והמתאים לבעייה.

מה הקשר ???

אני מדברת על כאב של הרוגים , על כאב של משפחות שאיבדו את ילדיהן , אני מדברת על כאב של עם שהתרגל כבר למפגעים מרצחים שבאים מקרב פלשתנאים ואתה מספר לי סיפור על חשבונית במסעדה??? מה הקשר??? הלוואי והכל היה מסתיים בויכוח במסעדה ולא בהרג של 17 נערים ונערות חפים מפשע ..

B.Shokor

New member
אלת המלחמה, כל אחד מבין אחרת,

אפשר להגיד שזה מה שהבנתי, זו לא אשמתי, ככה אלוהים ברא אותי..

רק חבל ..

שאתה מבין מה שאתה רוצה להבין .. מה שמתאים לך להבין .. עצוב מאוד .. עצוב !!!

אני רוצה להגיד לך ש...

עם לא שמעת חדשות בזמן האחרון אז זה כבר לא הפסקת אש חד צדדית

אולי כדאי שתשמעי קצת יותר טוב ..

הוא לא קם ואמר שמעכשיו הוא מתחיל בהפסקת אש , לא! הוא אמר שיעשה מאמצים לגרום להפסקת אש ומבחניתי זה לא הפסקה .. זה סתם מריחה ונסיון לסבן אותנו שלא נעשה שום פעולה צבאית .. הוא אמר את מה שהוא אמר כדי שהעולם יראה שהוא מצידו אמר את המילה הפסקת אש ואנחנו בכל זאת החלטנו לעשות פעולה צבאית .. הוא אמר את זה בגלל שהוא יודע כנראה שהפגוע אתמול עבר גבולות . הוא לא אמר שהוא רוצה הפסקת אש , לא , מצטערת אבל זה לא מה שהוא אמר . אם הוא רצה הפסקת אש הוא היה צריך להגיד ולהתכוון ..מלפני 10 ימים כשאנחנו החלטנו על הפסקת אש .. ולא היו צריכים למות 17 בחורים ובחורות צעירים במוות חסר טעם לחלוטין .. מצטערת אבל הוא לא אמר שיהיה הפסקת אש !

eliasys

New member
הוא לא יכול יקירתי

הוא פוחד מהקיצוניים שלו יש לו פיק ברכיים מהשייח` יאסין היא יכול לומר רק שהוא ינסה אבל איפה הוא ואיפה הנסיון הם מחזיקים אותו כמו מריונטה

למעלה