עד מתי??

b l a n k e t

New member
עד מתי??

בהתחלה הסתכלתי עליך רק כי רציתי לבדוק אם אחרי כל כך הרבה זמן שהייתה לי חברה, הגיי-דאר שלי עדיין עובד. את היית תעלומה שהייתי חייבת לעצמי לפתור. ראיתי אותך בפעם הראשונה באיזה מסיבה. את אוהבת מסיבות. אני יודעת כי מאז אותה מסיבה אני דואגת להתייצב כמעט בכל מסיבה בעיר ואת לא מאכזבת, את שם. וכשאת לא אז אני רוצה ללכת הביתה. שבוע שעבר יצא לי לדבר איתך בשירותים. פעם ראשונה ששמעתי את הקול שלך כי תמיד שאת מדברת עם חברות שלך יש מוזיקה ואני לא שומעת כלום. זו הייתה שיחה קצרה במיוחד, אולי בגלל שלא אמרתי מילה. אחרי אותו מונולוג שלך איתי, את כבר בטח היית סגורה על זה שאני איזה מטורפת שנועצת בך עיניים כבר חודשיים ואז כשאת באה לדבר אני משתנקת. אני פשוט מנסה לבדוק אם את בקטע, אם לא איבדתי את החוש, כבר שנתיים שלא הסתכלתי על אף אחת חוץ מחברה שלי. בשלב הזה כבר היה ברור לי שאת לסבית. לא היה כל כך קשה לראות. בחרתי מטרה די קלה לגיי-דאר שלי לעלות על. נראה לי שאני רוצה אותך. מה עושים? עייפתי כבר מלבקר בכל מסיבה בעיר, וכבר נמאס להסתכל עליך כל הערב, בא לי כבר להגיד לך שאת מושכת אותי בטירוף! טוב, אולי עוד מסיבה או שתיים.. אני אהיה שם. עד שתדעי מה את עושה לי. זהו. ירד לי מהלב. הייצירתיות של מוצ"ש. ועכשיו אם תסלחו לי, יש מסיבה שאני צריכה להגיע אליה.

blanket!

קראתי את מה שכתבת ואפשר לומר שאני דיי בהלם. אם אני לא טועה לפני כמה זמן פירסמת איזה סיפור בקשר לחברה שלך,בפורום נשים בלבד. זה כל כך נגע לי ללב,באמת חשבתי-כמה הן אוהבות. את יודעת מה,אפילו בלי קשר לזה, יש לך חברה,את איתה כבר שנתיים. את באמת חושבת שזה פייר לעשות לה את זה? אני לא אומרת שאסור להמשך לנשים אחרות,זה קורה,מה שגם לא תמיד יש שליטה על זה. אבל אצלך זה שונה... את מחפשת את אותה הבחורה,בזמן שיש לך כבר את האישה שלך. אני פשוט חושבת שזה לא לעניין כל עוד יש לך חברה,את יכולה לבקש ממנה פסק זמן,לספר לה על הרגשות שלך ולתת לה להחליט מה היא רוצה. אבל לא לחפש מישהי באובססיביות בזמן שאת נותנת לה את ההרגשה שהכל בסדר. זה דבר אגואיסטי ומגעיל לעשות. בגידה זה הדבר הכי פוגע ומשפיל שקיים. אני לא מנסה להטיף,אני גם לא מנסה לשפוט. פשוט חבל לי על החברה שלך... אני מקווה שלא תעשי שטויות...

b l a n k e t

New member
תותי...

קודם כל הרבה
על האיכפתיות. אין לי הרבה מה לומר, את צודקת בכל מה שכתבת. רק.. שאני וחברה שלי כבר לא ביחד. "בהתחלה הסתכלתי עליך רק כי רציתי לבדוק אם אחרי כל כך הרבה זמן שהייתה לי חברה" כן את צדקת כשחשבת לך כמה אנחנו אוהבות, עדיין. אבל הדברים לא מסתדרים ואנחנו בפסק זמן תמידי כשההבנה היא שתמיד תמיד תמיד נאהב אחת את השנייה כמו שלא נאהב אף אחת אבל אנחנו לא יכולות להיות ביחד... בדיוק מאותן סיבות שאני בחיים לא אהיה עם אותה בחורה שכתבתי עליה כאן. כן היא מושכת אותי, מה לעשות, בכתיבה אני נותנת ביטוי לרגשות ומחשבות שלא מקבלות ביטוי ביום יום. התגובה שלך ריגשה אותי מאוד כי איכפת לך. תודה וסליחה שאכזבתי כל כך.

b l a n k e t

New member
משום מה..

אני לא מצליחה להמשיך את היום, ממש מוקדם בבוקר ואני צריכה להתארגן לצבא אבל התגובה שלך לא עוזבת אותי. אולי בגלל שאני מרגישה אשמה או אולי בגלל שאני מרגישה שלא הכל הועבר. וחשוב לי שתביני כמו שהיה חשוב לך להגיב. אני מתלבטת עד איזה גבול אני יכולה לחלוק רגשות ברבים, גם אם זה וירטואלי, ורוצה לספר לך מה בדיוק קרה עם חברה שלי... אם בכלל איכפת לך יש לי איי.סי.קיו.

../images/Emo24.gifblanket../images/Emo24.gif

אין לי מושג אפילו איך להתחיל... קודם כל סליחה,משום מה לא הבנתי שאת וחברה שלך כבר לא ביחד.הצטערתי מאוד לשמוע עלייך ועליה על כל איך שאת מרגישה. אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה זה קשה. התגובה הקודמת שלי לא באה כי עברתי משהו כזה,או בגלל שאני כזאת ספצית בנושאים האלו,ההיפך(אני רק עכשיו מתחילה להתמודד עם כל הקטע הזה) פשוט חשבתי רגע על החברה שלך,על איך זה יגרום לה להרגיש, ועל זה שבסופו של דבר זה יתנקם גם בך. אבל זה כבר לא רלוונטי אין לי איסיקיו,אבל אני יכולה לתאר לעצמי מה קרה בינכן, גם בגלל הקטע שכתבת עליה לא מזמן... בטח נפרדתן כי היה קשה לכן,או רק לך להתמודד עם כל הקטע של להיות לסבית, עם כל הקטע של לנווט בין החיים האלו לבין החיים "הרגילים",עם הסביבה,המשפחה והחברים... אני כל כך מקווה שהכל יסתדר לך בצורה הטובה ביותר ושתיהי רק מאושרת

b l a n k e t

New member
תודה

על ההבנה והאיכפתיות. יש עוד כל כך הרבה גורמים שמנעו ממנו להמשיך ואני אשקר אם אני אגיד שיותר טוב ככה, אבל ההחלטה נעשתה וחייבים להמשיך. התמודדות נעימה וקלה גם לך ושיהיה רק טוב!

למעלה