עד מתי?!?!?!

עד מתי?!?!?!

עד מתי אני אשב בבית בשעה 3 לפנות בוקר ואחכה שיעברו השבועיים האלו ואני אתגייס שוב, והפעם למקום הנכון?? (כנראה שהתשובה נמצאת בגוף השאלה..) עוד מישהו ער?

SnipeRon

New member
אני אחי

אבל אני הולך לישון כי מחר לאחר חצי שנה של לקום ב 4 אני צריך לקום מוקדם

שים לב!

גם ער בשעה כזאת וגם מגיב שתי דקות אחרי ההודעה שלי, אשכרה ישבת עם F5 וחיכית להודעות, אה ??
שיהיה לך לילה טוב!

SnipeRon

New member
חח לא אחי

פשוט בדיוק עשיתי סבב הגבה אחרון לפני שאני הולך לישון ויצא שזה היה בזמן הזה.. וגם רציתי לעקוב אחריי הסקופ של הפורום חח "פיירו מן" חח כיף לצחוק לפניי השינה.. הנה יצא לי להגיב 5 פעמים [שתיים פה ושתיים בנוגע למעפנים שמייתווכחים על "למי יש יותר גדול" מוד"ש או חי"ר..טמבלים!! אתם מגנים אחד על השני בחפיפה! ועוד הודעה אחת שקרויה חחחחחחח!!! על החמודי שרוקם חלומות בקשר למה שיקרה לו אם הוא לא יתפנה להנדסה{נו בטח אם לא תתפנה יקחו אותך ישר לסיירת גולני נו מה זה ידוע אתה מאיים על הצבא והופה כך מה שתירצה}] בכל מקרה לילה טוב אחי

ירושלים של זהב

ושל המבורגרים ב-3 בלילה ... אחלה המבורגר ... אני קצת איחצ"ן למקום ואגיד שזה אחלה המבורגרים ויש אחלה רטבים (צ'ימיצ'ורי, מיונז-שום, פסטו וברביקיו) בכל מקרה אם אתם בירושלים תקפצו לאכול שם ... אחלה המבורגר אגב אפשר לשאול אותך מה עושה ערה בשעה כזו ?

Gisele

New member
חחחחח....

אכלת המבורגר עם רוטב צ'מיצ'ורי ב3 וחצי לפנות בוקר??? מטורף!!!!!!!!!!!!!!!

SarooT

New member
טוב לדעת שאני מבדר אותך...../images/Emo8.gif

ואל תקרא לי חמודי.. מה אני ערבי??

למעלה