עד מתי?

עד מתי?

עד מתי זו הנושא שבחרתי להודעה זו עד מתי נעבוד ללא כלי עבודה!!!!!!!!!!! 1.ללא מירס או פלאפון. 2.ללא פקס. 3.ללא מחשב. 4.ללא רכב שירות/פיקוד לבצע ביקורות חקירות והדרכות. כן לכל מי שקורא כתבה זו ככה עובדים בשירותי כבאות והצלה אזור-באר שבע מה שמבקשים מפקדי תחנות המשנה רק כלי עבודה ולא יותר אך כמו תמיד בכבאות אין מי שמקשיב לשמוע כולם שומעים אבל אף אחד לא מקשיב . אם יש טיסות אז למה שלא יהיו כבאיות זכור לכם!!!!!!!! קודם תתנו כלי עבודה אחר כך יהיו גם כבאיות...........

fireman

New member
חי, תאמין לי אני יודע על מה אתה

מדבר כאן, על הבעיות שאנחנו צריכים להתמודד איתן בכל יום, בעיות שהולכות ומתרחבות בעיקר בתחנות המשנה של האיגודים שלהם בעיות תקציביות ובמקרה הספציפי באר שבע, מכורח המציאות רוב המשאבים מופנים לתחנות הראשיות והמשניות נפגעות מכך בצורה חמורה.... מוזר לי מאוד שבאיגוד ענק כמו באר שבע יש בסה"כ 3 רכבים המשמשים את כל אגף המנהלה בכל האיגוד כאשר שנים מהם על סף התפרקות, רכב קצין הוא דבר שעדיין לא נראה כאן, חברים, אצל רובכם כשאתם כותבים על האירועים שלכם בדרגות 3/4 יש רכב קצין משמרת, בכל איגוד ערים באר שבע אין דבר כזה! למפקדי תחנות המשנה אין רכבי פיקוד כלל וכלל והם נאלצים לבצע את תפקידם שכולל חקירות ופיקוח עלך המניעה ברכביהם הפרטיים המצב קשה מאוד, אם נציב הכבאות וההצלה כותב בעיתון מעריב בראיון בנושא אירועי ה11 בספטמבר שהוא לא היה רוצה להיות אזרח שזקוק לשירותיהם של שרותי הכבאות באזור באר שבע מה יכול להיות יותר חמור מזה.... לצערנו זוהר, אנחנו באיגוד דפקנו את עצמו ועל כך אני לא ארחיב בפורום כי אני משער שאתה יודע על מה אני מדבר, אם לא אני אשמח להעביר לך את זה כמסר אישי

למעלה