עד מתי.....?

miss beetle

New member
עד מתי.....?../images/Emo10.gif

טוב... אז אחרי הרבה זמן שלא כתבתי (בעיקר עוקבת ומגיבה מעט...) חייבת לשפוך... כבר למעלה מחצי שנה אחרי הגירושין... יוצאת עם מישהו מדהים שלושה חודשים... הבחור מאוהב מעל הראש... מדבר על קשר רציני ו"ראייה לטווח ארוך"... ואני? אני רוצה להיות -שם-, מרגישה שיש בו את כל מה שאי פעם חיפשתי בבן זוג לחיים (ולא, אני לא משווה או מחפשת את ההיפך מהגרוש), טוב לי איתו ואני לא מפסיקה לצחוק לצידו... לצחוק כמו שלא צחקתי הרבה זמן... אבל הלב? לא מצליחה להרגיש דבר... כאילו מישהו ניתק לי אותו מהחשמל... כאילו הוא איננו כבר הרבה זמן, בעיקר מרגישה מרוקנת מכוחות לתת ולהשקיע מעצמי, לפחות ברמה שהבחור משקיע עכשיו והדבר גורם להתלבטויות ותחושה "לא נעימה כלפיו". לא יודעת אם יש כאן שאלה... רק הרגשתי צורך לשפוך ולשתף... בפורום שהיווה עבורי בית באחת התקופוות הקשות ביותר בחיי...

אולי אין בו הכל

אולי אחד הדברים שהלב שלך צריך זה בדיוק ההיפך מ"שיעבדו בשבילך". אולי הלב שלך יתעורר אם תצטרכי להשקיע בו ולא להיות מושא להשקעה מצידו. במילים אחרות - אולי במקרה שלך הלב לא אוהב סחורה מובנת מאליה.

darling33

New member
נשמע לי...

שרצת קצת מהר מדי לקשר... אולי פסק זמן ייתן לך כוחות?

נעים לך איתו?

את לא יוצרת עבורו אשליה שאתם נמצאים באותו המקום מבחינת ציפיות ורגשות? אם התשובות הן כן ו-כן - תהני. חצי שנה אחרי הגירושים (לא יודעת כמה זמן אחרי הפרידה) זה ממש לא הרבה ונשמע לי מאוד הגיוני שהלב שלך עדיין לא התאושש דיו כדי ליצור את החיבורים המתאימים ולקלף קליפות שנוצרו במהלך התקופה שקדמה לגירושים. קחי את הזמן ואל תשכחי להיות אמיתית עם עצמך ואיתו. (בין לבין הייתי ממליצה לך לבדוק מדי פעם עם עצמך האם טוב לך איתו או שנוח לך איתו. אלה שני דברים שונים
). בהצלחה

ye44

New member
את יוצאת עם פסיכופאט ../images/Emo152.gif

כי רק בן אדם תלותי ישוחח עם גרושה חצי שנה על זוגיות ארוכת טווח ראי הוזהרת
טוב לך כרגע ? סבבה תבלי תהני, פרק ב ? לפחות עוד שנתיים

NoaModiin

New member
אולי חסר בו משהו ?

או שאולי את לא מוכנה עדיין לקשר מחייב ? שבי עם עצמך, והיי כנה בתשובותייך. בכל אופן - כל עוד את מבהירה לו את המצב, אין סיבה שלא תמשיכו להנות אחת מחברתו של השני ולהיפך
כשזה יבוא - תדעי.

כנות

אם היית כנה עם עצמך - כניראה שלא היית נכנסת לקשר הזה. נשמע שקרה פה אחד מהשניים - 1. הוא לא באמת בשבילך, הוא סתם ניראה "טוב על הנייר", וחשוב לך לבחור נכון ולהראות לכולם שהנה את לא לבד, תפסת מישהו ראוי. 2. הקדמת את המאוחר, עוד לא החלמת וסגרת פרק אחד וכבר קפצת לקשר הבא.. אני חושבת שהלב מאותת לך שדרוש לו זמן להרגע.. אבל את לא מקשיבה. חבל..

אייבורי

New member
תשמעי

לפעמים הניצוץ הזה לא קיים ולא כי יש בך משהו פגום או בו משהו פגום אלא ללא שום סיבה רציונלית אני חושב שאת צריכה להיות ישרה והגונה מספיק עם הבחור לומר לו שלמרות שאת נהנת נורא מחברתו, שהוא מצחיק אותך את לא מרגישה את הניצוץ. ותני לו להחליט אם הוא מוכן להיות בקשר כזה לבנתיים

למעלה