עד מתי תפוזונה?

yegger

New member
עד מתי תפוזונה?

למה אני צריך להיכנס לבלוג של אנשים ולגלות שאני חסום? למה אני צריך לחכות בהמתנה בבלוגים של אנשים שאני ברשימת חברים שלהם? (אני יודע בוודאות שאני ברשימת חברים שלהם) עד מתי זה ימשך?

soofgania

New member
יגר../images/Emo24.gif

אם אתה חסום איך זה שאתה בהמתנה? ואם זה קשור לבעיות טכניות פנה לפורום הטכני שם יוכלו לעזור לך. להת' בבלוג

yegger

New member
אני בא להיכנס לבלוג

של זוג מהחלומות, ואני ברשימת חברים שלהם לפעמים אני נכנס להמתנה, ולפעמים רושם לי שאני חסום לא יכול להיות נמאס כבר בעוד בלוגים זה ככה אף אחד לא העיף אותי משום בלוג נמאס!

soofgania

New member
מממ

גם לי זה קרה עכשיו,נכנסתי לבלוג מסויים והיה רשום"גישתך חסומה...",לחצתי שוב על שם החדר וזה הסתדר. בקשר להמתנה זה באמת מוזר,תשאל בפורום הטכני מקווה שיעזרו לך.

עד מתי תפוז 07?

עד מתי אני יחכה שאחת מהנשים היפות מכל בבלוגים יעשו לי ילד? ושלא תחשבו שאני לא יזכיר שמות רונה ענת טלוששש שחף סופגי ומשה אני רוצה ילד אמרתי לכן! אין להתייחס בקשר לנאמר לגבי משה סתם מחפש לשגע אותו ובעצם אל תתיחסו לכלום משעמם לי אחו שילינג בשעות כאלה אבל אם כבר כל מי שהזכרתי שם מה קורה הכל טוב?

soofgania

New member
אני לא מתייחסת להודעה של אנו../images/Emo190.gif

שחף ככה הוא ביקש לא? סתאאםםםםםם איך אפשר לא להתייחס אליך
התגעגעתי מאמוש

שימדורה אני על שתי הבנות היפות האלה

סופגיייייייייייייייייייי גם אני התגעגעתי בייב
שחיפייייייייי מי אוהב אותך יותר ממני? תעשו לי ילד כברררררררררר (שחף את עכשיו עשית אחד אז נחכה קצת אבל אני לא מוותר על הילד)

למעלה