עד מתי פג הוא פג?

anat30g

New member
עד מתי פג הוא פג?

אתמול פגשתי ידידת משפחה ואת הבת שלה, היא שאלה כל מיי שאלות על התאומים שלי וגם מתי הם נולדו - אמרתי שהם נולדו לפני הזמן ואז היא קפצה משמחה ואמרה לי שגם הבת שלה היא פג... שתבינו - הבת שלה מטר שמונים, ואיזה 90 קילו....

מזכיר לי משהו מצחיק

כשעומר הגיע סוף סוף למשקל 3 ק"ג (נדמה לי שזה קרה אחרי 6 חודשים של אשפוז) , אחת הדודות החכמות אמרה לי "יופי אז הוא כבר לא פג"....

והנורמליות שבה אל ביתנו!!

זהו, 3 קילו זה ממש ילד גדול, אז נא להוציא ממנו את כל הצינורות ולתת לו סטייק בפיתה! התשובה שלי - הוא מפסיק להיות פג כשאמא שלו כבר לא מסתכלת עליו ולא מאמינה שהילד הגדול, היפה, החכם והמקסים שלה נכנס פעם לכף היד.

(אורן) - אבא שלי עד היום מנסה

"לעודד" אותנו בזה ש"עוד מעט היא צריכה דיאטה". ובכלל, אתם יודעים, כולם ידעו שהכל יהיה בסדר ורק אנחנו, לחוצים שכמונו לא האמנו להם, רואי העתידות. זה שיש לנו כל חודש בין שלוש לחמש בדיקות, וזה שיש דברים לטפל בהם (ראה דיסאורינטציה) והיא עדיין על אינפמיל AR ופולטת קצת, זה לא מדאיג אותם. הם הרי עדיין יודעים שהכל יהיה בסדר....אינשאללה

(אורן) - אבא שלי עד היום מנסה

"לעודד" אותנו בזה ש"עוד מעט היא צריכה דיאטה". ובכלל, אתם יודעים, כולם ידעו שהכל יהיה בסדר ורק אנחנו, לחוצים שכמונו לא האמנו להם, רואי העתידות. זה שיש לנו כל חודש בין שלוש לחמש בדיקות, וזה שיש דברים לטפל בהם (ראה דיסאורינטציה) והיא עדיין על אינפמיל AR ופולטת קצת, זה לא מדאיג אותם. הם הרי עדיין יודעים שהכל יהיה בסדר....אינשאללה

קרן משם

New member
מחייכת....

הבעיות שלנו כאילו לא נחשבות לבעיות בשבילם הא? ´עד החתונה זה יעבור´..ממש ככה! נו שויין הם לא יתחתנו במשקל של 2.000 קלו אחרי הכל
זה מקומם! (אגב אצלנו חודשים גדלו על אינפמיל AR וחשתי בהקלה משמעותית בפליטות <או הקאות> מאז שעברו לזה בזמנו)

למעלה