עד מתי נדוכא?

עד מתי נדוכא? ../images/Emo5.gif

ב- 7 באפריל קיבלתי 3/4 אמפ' של דקאפפטיל ארוך, כאשר בכל מהלך הטיפולים וקבלת זריקות המנוגון, מרבית מן התופעות של גיל המנפאוזה נחסכו ממני... והנה, עתהף עם כשלון ההפרייה-אני מוצאת את עצמי מתעוררת בלילה שטופת זיעה
(בעיקר באזור החזה והעורף), קצרת נשימה
, המחזור היה ממש קצר מהרגיל (בקושי יומיים) ו...החשק (אוי החשק...) הלך לבלי שוב
!
השאלה היא עד מתי אצטרך לסבול מהשפעותיו של הדיכוי הזה? האם ישנן תופעות נוספות שהן השלכות (של ה"דרעק" הנ"ל) שלא מניתי לפניכם...(ואני עשוייה לפגוש בהמשך)? האם הדבר עשוי לסכל אפשרות לביוץ טבעי ו...הריון טבעי בתקופה הבאה עלינו לטובה (....נו....אז מה'כפת לכן...תנו לי להשתעשע קצת בפנטזיות...
) ?! שרון

פליאה 4

New member
לא רוצה לייאש אותך אבל תתכונני למס'

חודשים של הזעות אומנם זה הולך ופוחת בהתחלה זה בלתי נסבל פשוט את מרגישה שאת בוערת ומזיעה כאילו רצת עכשו קילומטרים למיטב ידעתי טבעי לא תוכלי להכנס להריון כל עוד הדקא משפיע

yonit7

New member
יקירתי

צר לי לומר לך אבל התופעות ממשיכות כחודשיים - אני קיבלתי 3 זריקות רצופות למשך 5-6 חודשים והרגשתי פשוט זוועה. לא הייתי מצליחה לישון 10 דקות רצופות בגלל גלי חום מטורפים עד שמצאתי פתרון בצורת כדורי שינה ומרגיעים למינהם כדי להצליח לתפקד. הייתי עצבנית, רגשנית, דיכאונית, צווחנית, נטולת אנרגיות ונעדרת חשק מיני בצורה קיצונית ביותר. כל חומרי הסיכה למינהם פשוט לא הואילו... מקווה שתעברי את זה יותר בקלות - למזלך זאת רק זריקה אחת.

ל א ו

New member
אוי אחותי לדיכוי

אני שהמילה מזגן עושה לה עור ברווז וכל הזמן קר לי , כמו בחורה ממש
, לא מסוגלת להתכסות יותר בלילה - לא יכולה להגיד על החשק כלום אבל גלי החום - איזה עצבים! חוץ מזה משתעשעת איתך ברעיון של הריון ספונטאני. שיהיה בהצלחה. נשיקות גלית

מם 1971

New member
לצערי, מסכימה עם קודמותי ../images/Emo178.gif

תופעות הלוואי והשפעת הדיכוי יכולים להמשיך עד לשלושה חודשים מעצ'בנים ומייגעים. תופעות הלוואי אצלי כללו-
כאבי ראש לסירוגין
גלי חום מטורפים
עייפות בלתי פוסקת
עצבנות
עצבות תקופה לא קלה בכלל. יחד עם זאת, רוב התופעות נחלשו ככל שעבר הזמן, למעט גלי החום הנוראיים שעדיין ממשיכים להם בהתלהבות יתרה. ולמרות הכל מקווה יחד איתך לאיזה ספונטני עליז

למעלה