עד מתי הפגרה? עד מתי הפגרה בארה"ב?
J jonny24 New member 26/9/04 #2 קצת יחס חברה, בתור מעריץ מושבע של הסידרה שעושה עכשיו שידורים חוזרים לעצמו (הגעתי לעונה רביעית למרות שאני רואה 8 במקביל ואטלנטיס) מישהו יכול לומר לי בבקשה מתי נגמרת הפגרה בארה"ב והסידרה חוזרת לשדר? אני בחרדות תודה יונתן.
קצת יחס חברה, בתור מעריץ מושבע של הסידרה שעושה עכשיו שידורים חוזרים לעצמו (הגעתי לעונה רביעית למרות שאני רואה 8 במקביל ואטלנטיס) מישהו יכול לומר לי בבקשה מתי נגמרת הפגרה בארה"ב והסידרה חוזרת לשדר? אני בחרדות תודה יונתן.
P P e t e r P a n New member 26/9/04 #3 אני לא סגור על זה לגמרי אבל אם אני לא טועה הפגרה מסתיימת בינואר... לא יודע תאריך מדויק, אבל אני די בטוח שזה בינואר {כמו בכל שנה}...
אני לא סגור על זה לגמרי אבל אם אני לא טועה הפגרה מסתיימת בינואר... לא יודע תאריך מדויק, אבל אני די בטוח שזה בינואר {כמו בכל שנה}...
J jonny24 New member 29/9/04 #4 סטארגייט חוזרת בארה"ב םיטר פן... הסידרה חוזרת בארה"ב ב1 לאוקטובר... לפחות כל נראה לפי אתר האינטרנטשלהם.
סטארגייט חוזרת בארה"ב םיטר פן... הסידרה חוזרת בארה"ב ב1 לאוקטובר... לפחות כל נראה לפי אתר האינטרנטשלהם.
K kinspirit New member 29/9/04 #5 לא ממש הגיוני מאחר ופגרה לוקחת מספר חודשים טובים. בשנים הקודמות זה היה בסביבות חמישה חודשים (!) עד שהסדרה חזרה.
לא ממש הגיוני מאחר ופגרה לוקחת מספר חודשים טובים. בשנים הקודמות זה היה בסביבות חמישה חודשים (!) עד שהסדרה חזרה.
P P e t e r P a n New member 29/9/04 #6 יש שידורים חזורים של פרקי העונה ה-8 אבל הפרקים החדשים של העונה השמינית מתחילים בינואר...