עד מחר

מיטלס1

New member
עד מחר

וואי אני נשמעת כמו ילדה קטנה שמתרגשת ומתלהבת מכל דבר אבל שיגיע כבר מחר!!!

מקנאה בכן!!! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תהנו תהנו תהנו
אני אחכה ליום אחרי הבגרות באיכסטוריה. נראה לי שזאת תהיה אחלה הופעת-פורקן
חוויות/תמונות/התרגשות- אני מחכה לזה

Walk Two Moons

New member
קַנאִי גם בי, קנאי גם בי!

(כן, גם אני אהיה שם הערב. היו התלבטויות אבל פרסקו הכריע את הכף.) אני זוכר שיצאתי מהבגרות האחרונה בהיסטוריה ופסעתי מעדנות הישר אל תוך חנות הדיסקים הקרובה, ממנה יצאתי כש"לילה כיום יאיר" בחיקי. היו ימים

אבל אותך אני בטח אפגוש גם במעבדה! ../images/Emo2.gif

טוב, נו. מקנאה גם בך
והדיסק שאני הכי מחכה לו הוא הדיסק של יהוא ירון. רק עוד 6 ימים!

e s1

New member
כנ"ל. ../images/Emo9.gif

ה 22.6 אם זכרוני אינו בוגד.

מיטלס1

New member
איזה יום מושלם

ומפה הוא רק הולך להשתפר. חזרתי היום לב"ש ויש הלכתי להביא את הכרטיסים להיום בערב מהמשרד של שפע הפקות. כולי התרגשות שהכרטיסים של אביתר להיום בערב אצלי ביד ואיך שאני יוצאת מהמשרד ונכנסת לאוטו הבחנתי בפוסטר ענק שמכריז על הופעה של מאיר בנאי ביום שלישי הקרוב בב"ש. מיותר לציין שמיד נפלה ההחלטה שגם להופעה הזאת אני הולכת... איזה שבוע מושלם זה הולך להיות שתי הופעות של האחים המוצלחים למשפחת בנאי!!!

מיטלס1

New member
וואו!!!

היה מדהים. אני אעכל את מה שעברתי וחוויתי וכולי תקווה שאוכל לסקר בהמשך :)

מעניין שאת אומרת

כי דווקא שמעתי משם דברים אחרים לגמרי. בת דודה שלי הייתה, הופעה ראשונה של אביתר בשבילה והיא לא כ"כ מכירה אותו ואת השירים והכל, הדבר הראשון שהיא אמרה לי בטלפון זה "למה לא הזהרת אותי שהוא ככה". היא אמרה שהיה ממש מדכא, שהיה נראה שקשה לו ורע לו, ושהיה לה לא נעים להיות שם ולראות את זה, והיא יצאה מההופעה בלי שום אנרגיות. והיא אמרה שהמשפחה שלו הייתה שם והוא התייחס לזה במהלך ההופעה, והיא ריחמה על ההורים שלו שהם צריכים לראות אותו סובל ככה... ומסתבר שהוא שר הפעם את השיר החדש על הילדים, ומזה היא אמרה שהיא ממש התרגשה. והיא אמרה שזהר פרסקו היה מדהים. בקיצור, היא התקשרה לדווח לי ולברר אם אני יודעת מה עובר עליו כי הוא נראה רע. ............... אבל כמובן שאשמח לקרוא חוויות נוספות (אחרות?), אם יש כאלה.....

מיטלס1

New member
כפי שאמרתי

אני עוד צריכה לעכל את מה שחוויתי שם אתמול. אמרתי וואי כי כבר שנה וחצי לא הייתי בהופעה של אביתר אז זה היה שינוי מרענן. אני אעדכן בהמשך בשמחה :)

למעלה