עד מאה ועשרים

aharon5

New member
עד מאה ועשרים

ערפאת וחבריו מברכים את מדינת ישראל לרגל יום הולדתה. עוד מבזק מן האלמנה הפלשתינאית: אם תרצחו אין זו אגדה. זכות האיבה: נלחמים למען זכותם להקים מדינה נפרדת מאיתנו, ולמען זכותם לחיות בתוכנו. במילים אחרות: לחיות בלעדנו. הרי ``דו קיום`` זה ביטוי ישראלי בלבד. בערבית אין לו משמעות אלא זמנית בלבד עד להגשמת האושר המושלם:חד קיום. כמה תענוג לחיות רק עם ערבים בכל האזור . . . טעיתי במשהו? נ.ב. למי שלא הבין את הבדיחה בכותרת, הכוונה: עד מאה ועשרים מקסימום, וגם זה בנדיבות מופלגת. אני מתכוון בקרוב להשמיץ בצורה מאוד קשה את הפלשתינאים ואת התרבות הערבית בכלל. אני מצפה מכל יהודי שפוי, ומכל ערבי רודף שלום להצטרף לדברי ולשמש שגריר לשלום. נכון, מקובל לחשוב שהדרך לשלום היא להתרפס בפני הערבים. אופס, טעות. זהירות, המשך יבוא. בינתיים אתם יכולים להנות מתגלית המילניום: מודעות לנורמות.

dikla00

New member
חחח אהבתי... אוףףףףף יש לי

נידנודי שינהההההההההההההה

dikla00

New member
כן ברור

אמרתי את זה אתמול כשהייתי מסטולה לגמרי

merlin of chaos

New member
בלי הכללות בבקשה

התחלת יפה מאוד - וגם אמרת דברים נכונים, לדעתי. עראפת ולשכתו הם באמת אנשים נוראים ורודפי בצע אשר מוכנים לעשות הכל בכדי להשיג חד-קיום - ועל ידי כך גם לצבור כח רב. אך לצערי לאחר מכן אמרת אימרה אותה איני מקבל ויהי מה: ```דו-קיום` הוא דבר ישראלי בלבד``. אנא אמור לי - האם אין *אף* אדם ערבי אשר מוכן ואף רוצה בשלום. האם כל ערביי העולם (כולל המוסלמים הישראלים והפלשתינים) רוצים מלחמת חורמה נגד היהודים? אני מבטיח לך שלא. ממש לא. כמו כן - השמצות אינו דבר יפה או מכובד. אין פורום זה מקום להשמצות כי אם מקום לדיון תרבותי. השמצות אפשר לשמור לשיחה בינך לבין חבר/ה, אב/אם, ילד/ה וכו`. כמו כן סתרת את עצמך באמירותיך הנלהבות - מצד אחד טענת ש*כל* הערבים רודפי מלחמה אשר רוצים בחד-קיום, ומצד שני קראת לכל הערבים רודפי השלום - האם התכוונת לקבוצה של ממש? אם כן - הרי שסתרת את עצמך, היות וקבוצה זו ריקה לדבריך. כמו כן - ישנם יהודים הרוצים במלחמה. האם אתה טוען שינם שפויים? האם אתה מקור הצדק והאמת בעולם? האם אתה יכול להחליט שכל יהודי הרוצה מלחמה אינו שפוי? אני מבטיח לך שיש מספיק יהודים שפויים וחכמים ממני וממך אשר מוחים כנגד השלום ומעודדים מלחמה בפלשתינים. אם כן לסיכום דברי - אתייחס לשאלתך ``טעיתי במשהו?``. ובכן - כנראה שכן. טעית בהרבה. אך לשם כך אנו מתדיינים, הלא כן?

למעלה