עד לפני זמן לא רב

עד לפני זמן לא רב

גם אני חפשתי את עצמי בפורמים כמו הפורום הזה, גם אני קראתי המון מאמרים וחשבתי על עצמי ועל ההמצאות שלי בעולם הזה. והיה לי רע. לא תמיד הבנתי, לא תמיד קלעתי, כל הזמן ניסיתי רק ללמוד יותר וכל הזמן קברתי את עצמי יותר ויותר למטה. החיים הפרטיים שלי הפכו לגיהנום. ואני ניסיתי להביא את התשובה מתוך הלימודים, מתוך הרוחניות מתוך חזרה בתשובה. עד שיום אחד עייפתי, ושלושה ימים בכיתי, חשבתי שאני כבר לא יפזסיק, התחשק לי למות ונותרתי בלי כוחות. הלכתי לישון. וקמתי, חסרת רוח, סחרת כוח, סוחבת את עצמי מהמיטה. אבל רגועה. העצבים והמחלמה עזבו אותי. והחלטתי לקחת את החיים יום ביומו. התפילה לאל הפכה לתפילה ליום טוב יותר. הגרתי רגלי מכל מה שדיבר על תהליך ארוך יותר. למרות שתהליך פיזי כמו דיאטה התחלתי באותו היום בדיוק ועד עכשיו אני מקפידה וחושבת דיאטה. אבל מתהליכים נפשיים אמרתי די. חיפוש עצמי שמשאיר אותי עם עצמי בלבד הוא מיותר, והוא הורס והוא לא מתאים כלל לחיי. להכריח את עצמי לעשות מדיטציה ולחוש רגועה כשהחיים קורסים לי מול העיניים זו לא התשובה. היום אני עומדת בפני השינוי - של המעבר מלחיות כליום וכל דבר בפני עצמו ללנסות לקחת פיקוד עלהחיים שלי ולבנות אותם מההתחלה. יש כבר הרבה שבוני, הרבה שהוא שם מבחינתי ורק אני צריכה למצוא את הכוח לפהוך את מי שאני למישהי שעומדת בזכות עצמה - לא כל יום בנפרד אלא כל יום הוא יום בדרך מסויימת גבוה יותר, ומביא עימו חוויות של יום חדש. ושוב מוצאת את עצמי כאן, בפורום הזה, לא יודעת למה. היום אני יודעת שאין כאן תשובות בשבילי ובאתי פשוט לחקור אם יש כאן דברים שאוכ לקחת איתי הלאה.. לשקם את מאגרי הכוח שבי. ולהתחיל לחיות בשביל עצמי.

למה???

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif

את גילית בעצמך, יופי!!! "ואני ניסיתי להביא את התשובה מתוך הלימודים, מתוך הרוחניות מתוך חזרה בתשובה. עד שיום אחד עייפתי, ושלושה ימים בכיתי, חשבתי שאני כבר לא יפזסיק, התחשק לי למות ונותרתי בלי כוחות. הלכתי לישון. וקמתי, חסרת רוח, סחרת כוח, סוחבת את עצמי מהמיטה. אבל רגועה. העצבים והמחלמה עזבו אותי. והחלטתי לקחת את החיים יום ביומו" נו בדיוק!!! למה חשבת שכל מה שאת צריכה לעשות זה לתרגל את מה שכתוב?! לקרוא את מה שאחרים כתבו?! לעשות את מה שאחרים עשו?! את התמודדת עם הסבל שלך, עם התחושות שלך בעצמך! את בכית במשך 3 ימים ולבסוף החלטת! לבסוף הגעת למצב שבו את יודעת מה לעשות, עברת הלאה- התקדמת!! תראי איזה יופי! את כל זה עשית לבד בעצמך! מבלי שמישהו יכתוב/ייצווה לך/עליך... הדרך היחידה היא לעבור את החוויה בעצמך, הרי אף אחד לא "מרגיש" בשבילך. אך היו וישנם אנשים שיודעים הרבה יותר ממך, אנשים שחוו כאב (לדוגמא) כמו שלך, אנשים שהמשך דורות חקרו את הקיום בעולם הזה. לאט לאט הצטבר ידע, שיכול להיות שתמצאי בו תשובות לשאלות שלך, אך זה תלוי איך תקבלי אותו. את יכולה להחליט שאת עושה מדיטציה כל יום ומתעלמת מזה שרע לך, ובאותה מידה את יכולה להחליט שאת משלימה עם זה שרע לך דרך "מדיטציה" מיוחדת שאת המצאת בשבילך! "אבל מתהליכים נפשיים אמרתי די." לא הבנתי... למה את מתכוונת כשאת אומרת "תהליכים נפשיים"? "חיפוש עצמי שמשאיר אותי עם עצמי בלבד הוא מיותר, והוא הורס והוא לא מתאים כלל לחיי." למה מהתחלה בכלל התחלת בתהליך ה"חיפוש העצמי"? (תחשבי על השאלה הזאת ותעני לעצמך!) את יכולה להחליט מה שבא לך! את שולטת על ההחלטות שלך, תחליטי מה שאת רוצה... ולמה את מתכוונת ב"חיפוש עצמי שמשאיר אותי עם עצמי..." את מי חשבת למצוא? את הכינה נחמה? את ריקי גל? חיפשת את עצמך-> נשארת עם עצמך! מה לא בסדר פה?? "היום אני עומדת בפני השינוי - של המעבר מלחיות כליום וכל דבר בפני עצמו ללנסות לקחת פיקוד עלהחיים שלי ולבנות אותם מההתחלה" איזה כיף לך שיש לך אומץ! אלכס

קנטו

New member
??

רציתי רק להאיר שמה שאת מתארת, נראה לי כמו תהליך טבעי לחלוטין. הגילוי שרק את אחראית למציאת הכוחות להתחיל לחיות בשביל עצמך, מביא אותך צעד אחד קרוב יותר אל הכוחות הללו. ובנוגע לדרך - גם כאן נראה שהבנת שרק את יכולה למצוא את הדרך הנכונה בשבילך (מדיטציות, פורומים או כל דרך אחרת). שום דרך אינה נכונה או לא נכונה, הומה שלא עוזר בתקופה מסוימת יכול להועיל בעתיד, ומה שעוזר יכול למצות את עצמו. נדמה לי רק שאם לא מצאת זה לא סימן שאין צריך רק להמשיך לחפש. בהבצלחה

zivf23

New member
את לא יודעת למה את שוב כאן?

"ושוב מוצאת את עצמי כאן, בפורום הזה, לא יודעת למה" נו, למה? כי זה פורום של לוחמים, ואת לוחמת, כמו שסיפרת. מה שכתבת זה פשוט מורשת קרב של עולם ומלואו - את. מלחמותיך ונצחונותיך, הדוגמה שאפשר גם אחרת, אשפר גם עם עצמך, בלי כל נותני העצות והיועצים, רק עם נחישות אומץ ולא לוותר לעצמך על עצמך. שיהיה לך רק טוב, זיו

למעלה