עד לאן נגיע... או כסף..כסף..כסף..

עד לאן נגיע... או כסף..כסף..כסף..

למכון הטכנולוגי בחולון אף פעם לא נגמר החשק לעוד....כסף אז פתחו שם יחידה ללימודי חוץ, ובין היתר כמובן: קורס לעיצוב תעשייתי... אינסטנט קורס ב- 56 שעות לימוד....ובמחיר 2,100 שקל, מתאים לכל פראייר המרצה: מר ערן אפלבאום, המוגדר " חבר ב"אוממי", בעל תואר ראשון בכימיה ובעיצוב. מלמד בבתי-ספר גבוהים לעיצוב" ואוו,כולי רועד מהתרגשות והערכה... אני בטוח שזה מעצב מהותיקים בתחום שעבד שנים רבות בתעשיה ויש לו הרבה מה לתרום ... בחייכם, COME ON עד לאיזה רמה עוד אפשר לרדת.... אין גבול לבצע הכסף ובמקביל לכמות הפראיירים למה לא שגם מוסדות אחרים יפתחו מסלול ללימודי חוץ? אחלה פתרון לבעיות האבטלה של הבוגרים בעיצוב שאותם מוסדות מייצרים בלי סוף לא ??????? למה שלא כל בוגר ייצר עוד בוגרים וכן הלאה.... כל העולם עיצוב תעשייתי.... יסלחו לי כל הנפגעים מהבוטות, אין דרך אחרת לתאר את המצב...

mikshemesh

New member
לא ניסלח !!

על השמצת שמו של ערן אפלבויים. שהוא אכן בעל תואר ראשון וחבר בקבוצת אוממי המציגה בתערוכות חשובות בארץ ובחו"ל. ערן היה מרצה שלי ואחלה בן אדם...בעל ידע שאתה רק עכשיו מנסה לרכוש לכן הזלזול הזה שאתה מביע הוא אכן לא במקום ולא לרמה. באם אינך רוצה לשלם עבור ידע זו זכותך אך להשמיץ אדם וכמו כן גם קורס (שלא עברת) אתה פשוט לא רציני... בוא נדבר בעוד כמה שנים אחרי שתעבור את כל מסלול הלימודים ואז ניראה אם זה היה שווה לך או לא....!

אתה יכול לא לסלוח אבל אל תכסה את

עיניך ! הסתכל סביבך ותראה את מרבית הבוגרים של האקדמיות בעיצוב ושל המכללות השונות לעיצוב וגם של קורס וירטואלי זה . מרביתם מובטלים, לא עובדים בעיצוב ומתוסכלים הרבה יותר מאשר כשבלכו ללמוד ! הסתכל סביבך ותראה מי המורים במקומות אלו (וציינתי גם קודם שכבודו של ערן במקומו מונח וזה לחלוטין לא רלונטי אם הוא אחלה בן אדם או לא), המורים הם ילדים שזה עתה סיימו ללמוד, חסרי ניסיון חסרי ידע ועוד... ואתה יודע למה ? כי אין להם עבודה אחרת וכי למוסדות בהם הם מלמדים מ א ו ד נוח להעסיק אותם, שכרם נמוך מאוד והם נוחים מאוד לתימרון....מה לעשות, חסרי נסיון אמרנו... בקיצור, כדאי שבמקום לנגח כמו שור זועם, תסתכל על הזירה ותראה לאיזה מצב מביש נקלענו בתחום לימודי העיצוב. וכן , אני חוזר שוב, הכל בשביל בצע כסף, אין שום כוונות חינוכיות או אחרות מאחורי קורס שכזה כמו גם של קורסים אחרים ודומים. זו פשוט תעודת עניות לכולנו שזה המצב................... מעניין מה תגיד אם מחר יופיע קורס ב- 56 שעות לרפואת לב או לעריכת דין או להנדסת בנין? האם גם אז תלך בעיניים עצומות ובהתלהבות כל כך לקבל טיפול מרופא שכזה?

תלתן3

New member
ידידי אריה

יפה אמרת כל אשר על לבך, וחלק מדבריך גם נכונים , אלא מה? לדעתי בחלק הנותר לא דייקת ולשונך לא נזהרה. עצתי לך, אף פעם לא להזכיר שם של אדם זה או אחר בפרט לא בכלי תקשורת המוני. דרך אגב כל המורים שאני מכיר(ואני מכיר הרבה) הם קודם כל אנשי מקצוע מהשטח אחרת לא היו מתקבלים להוראה ,הם עוסקים בהוראה מסיבות אחרות לגמרי ממה שצינת. בכבוד רב מאוד ראובן

למעלה