עד כמה זה ישן ?

doublebass

New member
עד כמה זה ישן ?

עם הסיכון של התחלת שרשור ציני ביותר על הדרום אני באמת שואל - מלפני כמה זמן כתבה / סרטון הזה ?

Dirty SanchezZ

New member
ישן עד כדי אספנות...../images/Emo6.gif

אפשר לשחק את משחק ה-"ישן עד כדי כך" ישן עד כדי כך - שאייל ארז היה מצלם בסקייכף! ישן עד כדי כך - שלדן מורדכי היו רסטות ישן עד כדי כך - שלרסטה היה עוד זיכרון לטווח קצר... אתם מוזמנים להמשיך

FlyingMoo

New member
אחחחח משפטי ציטוט

"וולדי אתה חושב שנגיע ל11 אלף הפעם?" "אני לא יודע, 10 בקושי והאיילנדר משפריץ ניטים!" "אגב משפריץ, מה זה על מנוע ימין??" "אליייייי! שוב המנוע נוזל שמן !!! אוף עם המטוס הזה !!!!" MOO :) נ.ב. "כפרה" על האיילנדר של סקייקף, המטוס הכי נאנס בתולודות התעופה הישראלית :)

4XFBN

New member
תקשיב, יא חתיכת קרצייה

נשבר לי ולעוד 99% מהפורום הזה מההודעות הלא רלוונטיות, הפרובוקטיביות, הלא קשורות, רכילותיות, דביליות וחסרות כל טעם שלך ושל החברים המטומטמים שלך. תבין (אם אתה מסוגל) - יש פה אנשים שעובדים קשה (ואני לא צוחקת) - מעלים תמונות,סרטים, קישורים, דברי הנהלה ומנהלה ודברים שקשורים בצניחה פרופר! - נותנים לנו עניין ויופי של הספורט בצורה נקייה ומקצועית יחסית. לא בליכלוכים על המצב במועדון כזה או אחר, לא ברכילות, לא ברמיזות של ביקורת על ההוא וההיא, לא בבוב ספוג ההזוי שלך ולא במוש השור המטומטם של השני. "פורום צניחה חופשית" הוא פורום לאנשים שמתעניינים בצניחה חופשית ו/או עוסקים בה לפי איך שאני מבינה.די, תתבגר קצת. נשבר כבר לראות את ההודעות הסתומות מתוכן ונבובות משכל וכל קשר לעולם הצניחה ולאהבת הספורט. ההודעות שלך מזכירות מסרים של ילדות בכיתה ו' ששרופות על נינט. אני מתנצלת על כך שהשארתי את השרשור הדבילי הזה למעלה, אבל לא הייתי מסוגלת. FBN

44FXBN

New member
תקשיב/י את/ה

ל-100% מהפורום הזה נמאס מהתגובות שלך לתגובות של אחרים. אם הודעה מסויימת כאן לא נראית לך את יכולה פשוט לא לקרוא אותה במקום להגיב!!! אולי הקישור הזה יעזור לך: קליק

doublebass

New member
אני לא מאמין שאני עונה לך

אני לא יודע מה הבעיה שלך ומה ההחסך שממנו את סובלת ואני גם לא אצטדק ואגיד שלא הייתי חלק משרשור די מיותר לפני כמה ימים אבל מה הקשר בין זה לבין מה ששאלתי עכשיו ? ? ? נתקלתי בסרט שניכר עליו שהוא די ישן מכיוון שאני בצניחה מס' חודשים והפרצוף היחיד שזיהיתי שם הוא של רוי אז שאלתי התעניינתי וציפיתי לתשובות, מה שקרה זה שקיבלתי תשובות, (גם למסרים ועל כך אני מודה למי ששלח) אך בנוסף קיבלתי גם הערות מטומטמות מאנשים שממש ממש משעמם להם כמוך אין לי ספק שאחת מ2 האפשרויות הבאות היא נכונה : או שאת צונחת בדרום או שאת צונחת בצפון אם את מהדרום - כל הכבוד לך על התגובות המטומטמות ! אם את מהצפון - כל הכבוד לך על התגובות המטוטמות ! וכשאני אגיע (מקווה בקרוב) לצנוח גם שם פשוט תלכי לפינה ותספרי עד 10 (אני אהיה הגבוה עם הטיפה משקל עודף) באמת שיהיה שבוע טוב לכולנו ! לסטודנטים - בהצלחה !!!! (מתחילה תקופת בחינות) הכי חשוב - טל, החלמה מהירה ובקרוב (מאוד!!!) תמונות של משהו אחר חוץ מברגים
שבוע טוב שי.

FlyingMoo

New member
אוי, פגעתי במישהו/משהו

בקרוב בפורום צניחה חופשית למה לMOO לא איכפת מאנשים יפי נפש שממציאים כינויים פיקטיביים כדי לגבות דיעות שלא רוצים לחשוף בליוויית שמם, ובין השאר בזמנם הפנוי, מנסים להוציא חרוזים אנאליים שנתקעו להם בתחת. באהבה ורלוונטיות עצומה לרוח הצניחה החופשית! :) MOO :)

אני יגיב (מה שלא קורה הרבה)...

מוו אתה גדול! חחח אין אחד בפורום הזה שלא יודע שמו צריך ייעוץ אבל אנחנו אוהבים אותו בלי ייעוץ אז מה הסרט שלך?

doublebass

New member
אני לא מאמין שאני עונה לך

אני לא יודע מה הבעיה שלך ומה ההחסך שממנו את סובלת ואני גם לא אצטדק ואגיד שלא הייתי חלק משרשור די מיותר לפני כמה ימים אבל מה הקשר בין זה לבין מה ששאלתי עכשיו ? ? ? נתקלתי בסרט שניכר עליו שהוא די ישן מכיוון שאני בצניחה מס' חודשים והפרצוף היחיד שזיהיתי שם הוא של רוי אז שאלתי התעניינתי וציפיתי לתשובות, מה שקרה זה שקיבלתי תשובות, (גם למסרים ועל כך אני מודה למי ששלח) אך בנוסף קיבלתי גם הערות מטומטמות מאנשים שממש ממש משעמם להם כמוך אין לי ספק שאחת מ2 האפשרויות הבאות היא נכונה : או שאת צונחת בדרום או שאת צונחת בצפון אם את מהדרום - כל הכבוד לך על התגובות המטומטמות ! אם את מהצפון - כל הכבוד לך על התגובות המטוטמות ! וכשאני אגיע (מקווה בקרוב) לצנוח גם שם פשוט תלכי לפינה ותספרי עד 10 (אני אהיה הגבוה עם הטיפה משקל עודף) באמת שיהיה שבוע טוב לכולנו ! לסטודנטים - בהצלחה !!!! (מתחילה תקופת בחינות) הכי חשוב - טל, החלמה מהירה ובקרוב (מאוד!!!) תמונות של משהו אחר חוץ מברגים שבוע טוב שי.

למעלה