עד כמה אתם יודעים?

עד כמה אתם יודעים?

שאלון-פרטים בנוגע לנולד לרקוד: 1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי? 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ? 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי? 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי? 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי? 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי? 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו? 8.באיזה תוכנית מורן הודחה? 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה? 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב? 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית? 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך? 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12? 14.מי חיכה את דוד בגמר? 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר? 16.מיהו הרשלה? בהצלחה

sweetdreams

New member
תשובות..

אני זוכרת כמעט הכל... 1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי? מעיין אחת.. זאת עם העיניים הכחולות שלא מתאמצת בגלל שהיא חושבת שזה מספיק שהיא יפה. 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ? אשר. 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי? השתעממתי קלות.... (אני דרך אגב ממש לא, אני חושבת שזה היה ריקוד מצויין). 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי? ליאור, המורה שלה. 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי? אדם רייבי, והם רקדו קברט. 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי? ממש, ממש, לא זוכרת.. 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו? אולג. 8.באיזה תוכנית מורן הודחה? הראשונה. השנייה בעצם, אבל הראשונה שלה.. איזה מס' תוכנית זה יוצא? 7? 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה? ריקודי בטן. 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב? הספרדי עם רוני בי. 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית? דנה. 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך? היא היתה חולה, והתאשפזה. 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12? לירי ודבקה. 14.מי חיכה את דוד בגמר? אחת הבנות... אם אני לא טועה, רוני בי?? 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר? 45%, מלך
16.מיהו הרשלה? מיכאל.

מנסה לענות בלי להציץ../images/Emo3.gif

1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי? לא שמתי לב לשי אז... 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ? לא יודעת. 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי? מה זה ג'ייב? 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי? ממממממממממ......עם בחורה? 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי? וואו אני סתומה, לא יודעת. 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי? פאק...דונט נו. 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו? אולג!!!!! זה אני זוכרת. 8.באיזה תוכנית מורן הודחה? מי זו מורן? 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה? היפ הופ עם קוקיות פודל? 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב? סלסה. 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית? אדם הזמר? הוא רוקד? 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך? היתה חולה. 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12? מ...קלאסי? 14.מי חיכה את דוד בגמר? חיקה
ממממממממ...לדעתי רוני בי. 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר? 45% 16.מיהו הרשלה? מיכאל.

הנה אני!! חיחיחי../images/Emo3.gif

1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי? מעיין לוי 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ? Yeah-Usher 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי? "השתעממתי קלות.." 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי? ליאור ציוני,המורה שלה 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי? מחמזמר..עם אדם,לא? 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי? היא לא דומה-ארכדי דוכין 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו? אולג מירושניצינקו 8.באיזה תוכנית מורן הודחה? תוכנית 7 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה? היפ הופ עם ליאור..ואז ריקודי בטן בסולו 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב? הריקוד עם רוני בי (סלסה או צ'ה צ'ה צ'ה?) חחחח..אנטוניו בנדרס..
11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית? דנה פרידר 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך? דקלה הייתה חולה והיא התאשפזה בבית חולים.. 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12? דבקה ולירי 14.מי חיקה את דוד בגמר? מאיה אמיתי 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר?45% 16.מיהו הרשלה? מיכאם פרחומבסקי לא הצצתי!! באמת!!!!

Loony Moony

New member
אניניניני

1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי? מעיין 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ? לוזוכרת 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי? אמרה שרונה לי חזקה? 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי? ליאור 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי? מחזמר 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי? לוזוכרת 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו? אולג 8.באיזה תוכנית מורן הודחה? 3 (לא כולל אודישנים) 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה? היפהופ 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב? סלסה 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית? ליטל? 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך? היתה בביה"ח 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12? דבקה ולירי 14.מי חיכה את דוד בגמר? אור 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר? 45% 16.מיהו הרשלה? מיכאל

עונה...

1.אממ נראה לי מעיין שאח"כ הייתה מועמדת לגלגל הצלה 2.YEAH של אשר 3.השתעממה קלות החוצפנית הם נתנו ת'נשמה והיא השתעממה לה 4.ליאור ציוני כמובן שהיה מורה שלה שנה אחת והוא המורה שלי 5.אמממ מחזמר או קברט לא זוכרת 6.היא לא דומה של ארכדי דוכין על כל מה שקשור לליאור אני יודעת טובה 7.חחח הסיפור והשם שאף אחד לא ישכח שמזכירים את זה אולג כמובן 8.אממ בתוכנית ה-2 שזאת הייתה התוכנית הראשונה של הקבוצה השניה כי אז הם עוד היו מחולקים ל-2 קבוצות...דווקא חבל שעפה מוקדם כ"כ 9.בדואט הגוזי היא רקדה היפ הופ עם ליאור ציוני ובסולו יחיד ריקודי בטן שזה היה זוועה 10.מרגריטה..הספרדי עם רוני ב. 11.אממ דנה...נראה לי 12.היא לא הרגישה טוב ולקחו אותה לאישפוז בבית חולים 13.לירי ודבקה...ריקודים מדהימים 14.מאיה אמיתי חחח עשתה אותו יופי 15.אממ 45% הוא פשוט מלך 16. מיכאל חחח העמוד חשמל הזה אמאל'ה

G e o r g i a

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי?
אני יודעת איך היא נראית ופרטים עליה, אבל לא זוכרת את שמה (זאת שעידו אמר עליה שהוא לא אוהב אנשים שמסתמכים על היופי שלהם...משו כזה) 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ?
:/ 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי?
"השתעממתי קלות" 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי?
:/ 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי?
:/ 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי?
:/ 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו?
לא יודעת, אבל מי באמת? 8.באיזה תוכנית מורן הודחה?
הרצינית הראשונה, לא? 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה?
היפ הופ? 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב?
את הסלסלה אולי? 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית?
אה... 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך?
הייתה בבי"ח. 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12?
לירי ודבקה
14.מי חיכה את דוד בגמר?
מאיה החמודה. 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר?
45% 16.מיהו הרשלה?
מיכאל.

o m g

New member
עונה בלי רמאויות ../images/Emo6.gif

1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי? עם אחת ממחולה.. מעיין קראו לה? אני זוכרת שהיא אמרה שהיא נהנית להסתכל על עצמה במראה ולהגיד "וואווו!!!"
2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ? לא זוכרת :\ אולי Yeah? 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי? ממש לא זוכרת 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי? לא זוכרת 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי? לא זוכרת 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי? גם לא זוכרת
7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו? לא זוכרת 8.באיזה תוכנית מורן הודחה? בתכנית שלפני התכנית שלפי החצי גמר? 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה? היפ הופ 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב? לא זוכרת 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית? רונה לי? 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך? היא לא הרגישה טוב ואושפזה או במילים אחרות she or kachloned 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12? לא זוכרת מה זה תכנית מס' 12 אבל נראה לי שלירי ודבקה.. או פופ ועוד משהו, כי אני לא זוכרת מה היה ב-12 14.מי חיכה את דוד בגמר? מאיה
15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר? 45% צדיקים 16.מיהו הרשלה? מיכאל האשכנזי

Princess Galush

New member
אני

1.עם מי רקד שי באודישן הזוגי?מעיין 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ?לא זוכרת 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי?לא זוכרת 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי?ליאור 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי? מחזמר 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי?לא זוכרת 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו?אולג 8.באיזה תוכנית מורן הודחה? אממ השניה שהייתה באולפן- הסבב השני כאילו.. 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה?ריקודי בטן 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב? סלסה עם רוני ב. 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית?דנה 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך?היא הייתה בבית חולים או משהו דומה 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12?לירי ודבקה 14.מי חיכה את דוד בגמר?מאיה 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר? 45% 16.מיהו הרשלה?מיכאל הצלחתי דיי טוב, לא?

נופרע

New member
אני עושה בלי להסתכל../images/Emo13.gif

.עם מי רקד שי באודישן הזוגי? מעיין לוי 2.לצלילי איזה שיר רקדו יגאל ושאווי בהיפ-הופ?________ 3.כיצד הגיבה מיכל על הג'ייב של אמיר ורונה לי?ריקוד עם המון פאשן 4.עם מי רקדה דנה באודישן הזוגי?ליאור ציוני 5.איזה סגנון רקד לירון באודישן הזוגי?מחזמר 6.לצלילי איזה שיר רקדו ליאור ולירן בלירי?_________ 7.מי הלך מהאודישן בגלל הכלב שלו?אולג 8.באיזה תוכנית מורן הודחה?הראשונה 9.מהו הסגנון האחרון שרקדה רוני ש. לפני שהודחה?היפ-הופ 10.מבין הריקודים של אלמוג-איזה אבא שלו הכי אהב?עם רוני בי-הטנגו 11.מי הייתה הרקדנית היחידה שאדם הספיק לרקוד איתה במהלך התוכנית?____ 12.דקלה לא נכחה בתוכנית מס' 8.מה הסיבה לכך?היא הייתה חולה, מאושפזת 13.מה היו שני הסגנונות שרקדו אור ורוני בי בתוכנית מס' 12?דבקה ולירי 14.מי חיכה את דוד בגמר?רוני בי 15.בכמה אחוזים זכה אור מכלל הצופים בגמר?45 16.מיהו הרשלה?מיכאל

למעלה