עד כמה אתם חדים ?

זיקן

New member
מנהל
עזוב אותך משטויות עישנת משהו ?

או שאצלך זה בא בטבעיות..

goldy

New member
די ממכר

אם היה לי חשק הייתי עושה ממוצע של כל מסך.

goldy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo151.gif

בלהבלהבלה מסקנה מהימים האחרונים: "מה הטעם לנסות אם כולן לסביות?"

זיקן

New member
מנהל
תבין

זה כמו שגברים בכלא אין להם כוס ל"שפשף" את הזיין אז הם מקיימים יחסים בינם לבין עצמם.. פה זה אותו דבר כבר אמרתי לך יש מחסור חמור בגברים אז הם "משפשפות" בינם לבין עצמם. אחוז הלסביות אצלן מרקיע שחקים פי 2 או 3 מאשר אצל היהודיות כנ"ל גם אצל ההומואים. איך מזהים מי דו מינית או לסבית "טהורה" שאיתן אי אפשר אך עם הדו מיניות או הרגילות אפשר פשוט מאוד הלסביות מישתדלות להיתלבש כמו גברים הם גם לא מיתאפרות בכלל ובדרך כלל מחפשות את קירבת הגברים על מנת להרגיש מאין "סולידריות" שזה לא יטעה אותך דווקא איתן אי אפשר ואלה הדו מיניות או הרגילות משחקות אותן כמו כל הבחורות. מניסיוני הן לא קשות להשגה כמו הישראליות נהפוך הוא אם אתה רווק ומשחק רציני הן יתמסרו מהר מאוד. פנו הסביר לך את זה ואני לא חולק עליו הוא הסביר לך את זה יותר טוב ממני אל תיתייאש.

פנומן 72

New member
אתה יודע מה חורה לי אצלך ?

שאתה קורא להן בשמות גנאי. בוא תראה את זה הפוך שאתה גר בארץ זרה, נניח ערב הסעודית, והמקומיים קוראים ליהודיות שהם מזיינים "קרפיונים", אני בספק אם היית אוהב את הגישה. בקיצור, אם הן עושות לך נעים - לפחות תכבד אותן.

זיקן

New member
מנהל
ח"וח אני לא מיתכוון לגנות אותן

אני מעריץ את היושר ותמימות משהו שיש בהן. וזה הכל בצחוק וגם שאחרים לא יבינו ואם כבר אתה מיסתכל על זה ברוגז אפסיק את זה ודרך אגב גונבה לאוזני הדפוקה שהם קוראים לנו צנון ובשפתם labanus ושלי קוראת לי פשוט לבנציק.. מה אתה אומר על זה ?

goldy

New member
כולן נוהגות *כאילו* הן לסביות

אבל הן באמת סטרייטיות שחושבות שישארו שוות לנצח: מבחינתן אני יכול להשיג אותן רק כשהן רוצות, וכל עוד הן לא רוצות אני נדון להישאר לבדי. הלוואי והייתי יודע איך לשבור את זה. יש לי מכ"ם כך שזו לא בעיה לדעת מי סטרייטית ומי לא. נשות המזרח הרחוק הן לא בדיוק הדבר הכי נפוץ באזורי.

זיקן

New member
מנהל
סליחה אתה רואה את זה באור

אחר לגמרי במקום לעודד את עצמך אתה רק מקשה דע לך שאין דבר כזה אי אפשר לא בחיים ולא בשום דבר אחר ברגע שתפנים את זה הכל יראה לך חיובי. תחשוב חיובי תקבל חיובי תחשוב שלילי תקבל שלילי. תראה אותי אני לא מישתחצן אני לא שומע טוב וקצת סרוט ויש לי בעיית תיקשורת לא יכול לדבר בטלפון וגם אם אני מבין אנגלית אני לא שומע טוב מה שמדברים איתי שלא לדבר על מכשול שפה ובכל זאת יש לי מתורגמן שעושה ועשה לי את "העבודה" פי 1000 מאלה שיש להם את כל הנתונים לעקוף אותי בסיבוב אולי זה בגלל שאני קורא טוב שפתיים גם אלה שלמטה.. אז מה הבעיה שלך שאתה חושב שאתה פחות טוב ממני ?

goldy

New member
אני חושב שאני דפוק

לפרוטוקול יש לי נתונים הנחשבים מבוקשים. חיצונית יש לי הכל. פנימית אני לא יודע מה לעשות. במציאות אני פשוט כלומניק. אני לא יודע איך אחרים מצליחים: העבר כיבה אותי עד כדי כך שאני לא מנסה יותר. אני רואה מישהיא בגובה שלי או שמסתכלת עליי ואני פשוט מוותר מראש. אני חושב שכבר חודש לא אוננתי פשוט כי נמאס לי לפנטז. אני רוצה להיות עם מישהיא, אבל כל עוד היא פחות מ38 או לא חד הורית אז היא לא תרצה אותי. נמאס לי. גילגול הבא אני אישה: ככה לפחות תהיה לי קריירה.

זיקן

New member
מנהל
קודם כל לא כדאי לך

כי אנשים כמו סוק יזיינו אותך ויזרקו אותך אני רק מקווה שאתה תזיין ולא להיפך, לא הבנתי למה אחת בת 38 זה לא דבר טוב לפחות בשביל לרכוש ביטחון כי איתרתי שאין לך ביטחון עצמי אתה רק מתחיל קשר ומיד ניתקף בפחדים ובחוסר ביטחון אתה מוכרח לצאת מזה אף אחד פה בפורום הוא לא בעל מקצוע שיכול לייעץ לך איך ומה לעשות בצורה מיקצועית כולם כולל אני רק מדברים וכותבים מנסיונם ומהשקפתם האישית ויתכן שזה לא מתאים במצב שלך כי אתה משדר לעצמך דמורליזציה וזה דבר לא טוב. אתה מוכרח לפנות לבעלי מקצוע כמו זאתי שהמלצתי ויעלה כמה שיעלה בסוף אתה תצא מזה. כל מה שאתה צריך זה רצון רצון ועוד פעם רצון ברגע שיהיה לך רצון אתה כבר תיזרום לבד .

goldy

New member
איך יהיה לי רצון

אם בשביל להשיג מישהיא אני חייב להיות סטיה סטטיסטית? איך יהיה לי רצון אם אני חייב לדובב אותה או לנהל מונולוג? איך יהיה לי רצון אם תמיד מפריעים לי בשניה שאני חושב שזה מתקדם? איך יהיה לי רצון אם מעולם לא הייתה לי אפילו הצלחה אחות להתנחם בה? איך יהיה לי רצון אם אני מכיר רק שני מצבים: אף גבר או כל הגברים?

זיקן

New member
מנהל
אתה ממש מנסה לשכנע אותי

שאין סיכוי ואין רצון לפחות נסה לצאת מהמיסגרת הדפוקה שבא אתה חי עשה כמוני. בזמנו מרוב פעיליות רציתי לנקות את הראש מחיי היום יום והיתנדבתי למש"אז זה היה לפני 30 שנה בערך. שם הכרתי עולם וחברים וחיים אחרים שאת החיים הפרטיים שלי אני לא מערב בזה כשיש פעילות אני מוותר אפילו על זיון העיקר לנקות את הראש למה שלא תנסה את זה תכיר אנשים ואולי אפילו יצמידו לך בת זוג מה דעתך ?

goldy

New member
לא רוצים אותי בהתנדבויות

סתם לבוא ולעשות את הפעילות בחינם גם זה לא: אם מקבלים אותי, מעיפים אחרי פחות משבוע ללא כל הסבר. לא יודע למה.

זיקן

New member
מנהל
למה ?

לא רוצים אותך ? למה מעיפים אותך ? למה ? למה ? אולי יש לך פיוזים קצרים או שאתה מיתבטא לא יפה ומיתחצף תפרט בבקשה

goldy

New member
יש לי עצבים חזקים

הכוונה היא שרמת הסבלנות שלי גבוהה מאוד וקשה לעצבן אותי. אני מנומס. אני לא מתלונן. אני לא מאחר. אני תמיד עושה את כל המוטל עליי. לא יודע.

זיקן

New member
מנהל
יש לך חברים ?

אם כן אני רוצה לשמוע מגורם חיצוני מה הוא אומר עלייך

goldy

New member
לא

היו כמה פעמים בודדות של כמה בנים שהגיעו אליי לביקור בית במהלך השנים, אבל שום דבר קבוע. אני לא יודע מה זה חברים.

למעלה