עד כאן מישראל 10...?

עד כאן מישראל 10...?

האם יש ריח של סיום באוויר? לפני שעה קלה התפרסמה באתר NRG ידיעה העוסקת ביחסי "ישראל 10" והרדיו האיזורי. מנכ"ל "חדשות 10" נפגש אתמול מנהלי תחנות איזוריות, הוא מעוניין בהעלאה של 30% מהסכום אותו משלמות כיום תחנות הרדיו עבור מהדורות החדשות של הרדיו האיזורי המופקות ע"י מערכת החדשות של הערוץ. בו זמנית, חברת החדשות של ערוץ 2 מרחרחת אחרי הרדיו האיזורי וגורמים בכירים בחברה כבר נפגשו עם מנכ"לי תחנות רדיו, במטרה 'לחדש את הקשר' בתחום החדשות. http://www.nrg.co.il/online/4/ART/929/597.html

טאבאק

New member
האם קול ישראל גבו כסף כשהרדיו

האיזורי שידרו בזמנו את החדשות שלהם?

S o l l y

New member
החדשות של 2 הרבה יותר טובות לדעתי..

טוב שהיא לא ביקשה להעלות את זה בקצת יותר אחוזים... 30% פתאום אחרי כל כך הרבה זמן שזה עבר מחדשות 10 ?

ea53

New member
אני דווקא אוהב יותר את ערוץ 10

מהדורת חדשות יותר איכותית, ערוכה היטב, קלילה יותר מערוץ 2. אם אנחנו מדברים בעידן שפרצה בארץ הטלויזיה המסחרית אז ערוץ 10 הוא ערוץ 2 שהתחרה בהתחלה בערוץ 1...

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
זה הרי ברור

שעכשיו אחרי שהתברר שאחוז הרייטינג של התחנות האיזוריות עלה במידה מסויימת אז כולם רואים עצמם שותפים להצלחה. המהדורות של 10 בהחלט איכותיות ואני לא חושב שהם יעלמו מהרדיו האיזורי כל כך מהר ובטח לא בגלל הדרישה הזו. בסופו של דבר יגיעו לפשרה ומקסימום תמיד אפשר לעשות פרסומות סמויות. זה עבד לרוני סופרסטאר.

noam amir

New member
חוצפה!!!!

נכון שהמהדורות טובות אבל לפעמים מאוד מעצבן לשמוע פרומואים למהדורה המרכזית, למשחקי הכדורגל שמשודרים בערוץ, לכל מיני תוכניות(עמנואל רוזן למשל)ואפילו לתחזית מזג האויר הערב עם דני רופ במהדורה המרכזית. שורה תחתונה ערוץ 10 לפעמים מניח חדשות בצד לצורך קידום הריטינג שלהם - ואם מדברים על רייטינג במהדורה המרכזית איפה התמורה לפרסומות חינם במקום חדשות רציניות. למרות שגם ברשת ב' עושים זאת לפעמים (יש לציין שרק למשחקי כדורגל שמשודרים בערוץ 1)

למעלה