עד המכה הבאה...

tairon

New member
עד המכה הבאה...

..........יד אחת מונפת כף יד אחת סגורה מכווצת מכה ..........רגל אחת בועטת פוגעת לכל עבר ובכל איבר ..........מילה אחת פוגעת כמו רגל כמו יד .........ראש אחד מסרב לעכל לא יכול לקלוט .........כל כך הרבה אלימות צר מלהכיל .........נפש אחת פגיעה נשמה מחוצה .........הלב שאהב הגיון שלא קלט .........דמעה אחת נושרת לב אחד שנחמץ ......לא היה שם חום לא היתה שם שלווה ......רק המתנה למכה הבאה ............ליטפה חיבקה ומיד שכחה... עד המכה הבאה @@@@@@ אלימות היא דבר נוראי יש שני צדדים הצד שנפגע הצד שפוגע באלימות לא פותרים דבר רק גורמים סבל וכאב אל תשתקו לאלימות!!!!!

moran.l

New member
וברגעים כאלה...

אני מצטערת שהחיבוק היחיד שאני יכולה לתת הוא חיבוק וירטואלי. פה בשבילך אם אתה צריך, אוהבת מורן.

קרני

New member
ולפעמים בכלל לא יודעים...

לפעמים אנשים לא יודעים בכלל שהייתה נגדם אלימות או התעללות וזאת בעייה חמורה עוד יותר, שההתעללות מתבצעת וגורמת לצלקות נפשיות חמורות מאוד... בעיקר אלימות בתוך המשפחה, כפי שאנחנו שומעים לאחרונה יותר ויותר במדיות. לא נהיר לי מדוע אנשים מוציאים את תסכוליהם וזעמם על בני אנוש אחרים שגם הם בוודאי מלאים במטענים משלהם... חייבים לטפל בנגע, חייבים להרגע, לחשוב... טאי, מצטרפת לקריאה שלך - אל תאלמו דום לאלימות!

למעלה