"עד הגג"
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם במשהו מעצבן שקרה לי היום. הלכתי לקנות מהחנות צינור כלשהו. הבאתי את החלק אליו אמור להתחבר הצינור והמוכר המדופלם אמר לי שזה מתאים בדיוק. הגעתי לשיפוצניק שלי והפלא ופלא הצינור אינו מתאים כלל!!!! כמובן שהתעצבנתי מדוע מנסים כל הזמן לרמות ובידיעה גמורה שהמוצר אינו מתאים (ושלא נדבר על הסכום המופרז ששילמתי
). כמובן שמייד התקשרתי לחנות ועוד בשיא חוצפתו הוא אומר לי שאפשר בדרך לא דרך להתאים את הצינור.תגידו אתם, לא להתעצבן? נסעתי חזרה לחנות והחזרתי את הצינור בידיעה גמורה שלחנות הזאת יותר לא אכנס לעולם! קראתי בעבר בפורום על מעללי "עד הגג" ולא היתה לי ברירה לקנות מהם כי רק להם כביכול היה את הצינור בכל העיר. אין ספק שהם הפסידו לקוחה. תודה על ההקשבה
ושיהיה חג שמח וכשר
.
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אתכם במשהו מעצבן שקרה לי היום. הלכתי לקנות מהחנות צינור כלשהו. הבאתי את החלק אליו אמור להתחבר הצינור והמוכר המדופלם אמר לי שזה מתאים בדיוק. הגעתי לשיפוצניק שלי והפלא ופלא הצינור אינו מתאים כלל!!!! כמובן שהתעצבנתי מדוע מנסים כל הזמן לרמות ובידיעה גמורה שהמוצר אינו מתאים (ושלא נדבר על הסכום המופרז ששילמתי