עדשות מגע

קיתSאפר

New member
עדשות מגע

שלום, לפני מספר ימים קניתי עדשות מגע חודשיות רכות. וכשאני מוציאה אותן מהעין הן מתקפלות וקשה לפתוח אותן. ניסיתי לשים אותן בתמיסה אבל הן עדיין נשארו מקופלות..... וקשה לפתוח אותן למצבן הרגיל. האם זה נורמאלי, ומה אני יכולה לעשות כדי שזה לא יקרה. יש פתרון כלשהו?

עדשות מגע

שלום, כנראה שהעיניים שלך יבשות. נסי להרטיב את העיניים ע"י טיפות הרטבה לפני שאת מסירה את העדשות. אם הן נדבקות ולא נפתחות, אפשרי להשתמש בסבון מיוחד לעדשות מגע, הן תפתחנה בקלות יותר. בברכה, אייל ברקו אופטומרטיסט-קליני.

ettt

New member
שאלה לאופטומטריסט

האם עדשות של חניתה הן אמינות? הציאו לי אותן בהנחה משמעותי ואני קצת חוששת שהמחיר "נמוך מדי"... הכוונה לעדשות רכות קבועות שבאופן רגיל עולות בערך 540 ש"ח

עדשות חניתה

עדשות אילו מצויינות, אך ההתאמה לא אמורה להעשות דרך מבצע מסויים, במקום ספציפי, במחיר מצויין, אלא לפי התנאים בעיניים ועוד הרבה פרמטרים, כלומר על ההתאמה של העדשות צריכה להיות לפי העיניים ולא לפי המחיר. לפעמים, מה שקונים בזול...בסוף עולה ביוקר... בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

ettt

New member
ברור

אני לא אלך ואקנה עדשות באינטרנט. המבצע הוא על כל העדשות אם משלמים בדרך תשלום מסויימת. אבל מי שמתאים את העדשה הוא אופטומטריסט שוט לרשת יש עכשיו מבצע מסויים (לא רק על חניתה)

למעלה