עדשות מגע.

numb77

New member
עדשות מגע.

מה יותר בריא ואיכותי? עדשות יומיות או חודשיות? אני השתמשתי בחצי שנה האחרונה בחודשיות.. הכל סבבה חוץ מזה שזה סיוט לנקות את העדשות כל פעם... אני חייבת לקנות עכשיו עדשות חדשות כי נגמר לי ואני לא יודעת מה לקנות.. יומיות עולות הרבה יותר יקר.. יש איזה מקום שאפשר למצוא בזול?

עדשות מגע

מקובל לחשוב שככל שמחליפים עדשות מגע לעיתים יותר קרובות,אזי יש פחות אפשרות למשקעים להצתבר בחומר הגלם של העדשה ולגרום אפשרות של סיבוכים. כך שעדיף עדשות מגע יומיות ובאותה עת חוסכים בשימוש של התמיסות. מניסיוני,אינני פוסל גישה זאת כלל,אך גם עדשות מגע חודשיות ובהחלט גם עדשות מגע שנתיות,הן לא פחות טובות ואם אדם מקפיד על שימוש נכון ומגיע לביקורות לפי המלצת האופטומטריסט, אין הבדל משמעותי בשביעות הרצון של המשתמש והעין שומרת על בריאותה. בכל מקרה עדשות מגע הן גוף זר בעין ויש להסירן במקרה של הפרעה כלשהי ולפנות לרופא עיניים ואופטומטריסט.

עדשות מגע בגוון תכלכל

שלום, יש לי שאלה בנושע העדשות. קניתי עכשיו עדשות יומיות עם לחות של חברת CIBA וכתוב שם שהעדשות בגוון תכלכל כדי להקל על ההרכבה. זה אומר שהצבע יהיה תכלכל או שפשוט הגוון של העדשה לא שקוף אבל לא יהיה שינוי בצבע העין? -אני לא פותח ולא ראיתי בחנות, אז שאדע אם להחליף. תודה!

צבע העדשות

צבע העדשות נקרא: visability color צבע חלש שתפקידו לאפשר לראות את העדשה,למצוא אותה,לגעת בה ולטפל בה. הצבע לא נראה למתבונן בה ולא משנה את צבע העין.

רב תודות

אני מקווה שהעדשות האלה יהיו תחלופה טובה ומספקת לעדשות ג'ונסון מויסט היקרות ובקרוב אנסה עדשות עם צילינדר.

למעלה