עדכנתי את אשיסנדי

amitais

New member
עדכנתי את אשיסנדי

יש איזשהו סוג של עיצוב וקצת עבודות מהזמן האחרון. אורי יעלה עוד עבודות שלו בקרוב, אי"ה. אשיסנדי

j i m m y

New member
יש בעיה עם הכותרות במסך הראשי

האותיות מופיעות חצויות.

amitais

New member
וואללה!

בנזונה, בפיירפוקס זה סבבה, רק עכשיו כשבדקתי באקספלורר גיליתי את זה. חזרה ללוח השרטוט.

j i m m y

New member
יש בעיה לעבוד עם אקספלורר ופיירפוקס

במקביל? אולי אני אוריד..

amitais

New member
שום בעיה

אני גולש כמעט רק בפיירפוקס. יש רק אתר אחד או שניים שבמצבי העלאת תוכן מתקדמים דורש אקספלורר.

j i m m y

New member
נראה ממש ממש טוב

ראיתי בפיירפוקס. מז"ט על החידוש. העריכה גם מוסיפה לפרקטיות.

יפה העיצוב

הלוגו גם (אני יודעת שהוא לא חדש) היית שוקלת לשים משהו באמצע, אפילו קישור לפרוייקט אחרון/ חדש

xofer

New member
אתה והשותף בכסאח? הפרדת כוחות?

לדעתי אירגון הלינקים בעמוד הראשי לא מתוכנן טוב, וכל האתר נראה די 1999.

amitais

New member
אכן

העיצוב לא בדיוק שיא האופנה. אין לי זמן לעבוד על משהו יותר רציני, אני צריך את המינימום שעובד. הפרדת הכוחות נובעת מהעובדה שלשמחתנו שנינו עושים יותר איור מאשר עיצוב. עיצוב אנחנו עושים בדרך כלל ביחד, ואיור בנפרד, כי באיור אנחנו עובדים בסגנונות שונים. כאסח אין.

SCaToPHaG

New member
א) אני דווקא

מאוד אוהב את הפשטות הטכנולוגית בעיצוב. אני רואה את זה כמיני-אמירה בסגנון טרקטור:http://www.traktor.com/ ב) הבעיה היחידה אולי שיש לי זה עם החזרה של הרקע ברזולוציות גבוהות. אצלי למשל זה יושב ממה לא אסתטי (ר' סקריטשוט) ג) קצת חבל חוסר האחידות בעמודים הפנימיים. ממש כל עמוד מאורגן אחרת - עד שהתרגלתי לשיטה אחת, אתה מבלבל אותי כל פעם מחדש. וחוסר האחידות בהיררכיות הטיפוגרפיות רק מלבה את האש. ד) העבודות כמובן מדהימות ברובן. למרות שיש האומרים ש you are as good as your worse work, ולכן הייתי בכיף מנפּה כמה עבודות גם אצלך וגם אצל אורי. האתר אמור להיות פורטפוליו סלקטיבי, ולא מחסן עבודות.

amitais

New member
תודה על התגובות

אנחנו באמת לא עושים אתרים. חוסר האחידות בארגון הפנימי הוא דווקא מכוון - שיהיה קצת הבדל בין המדיות השונות והפרוייקטים המיוחדים. שיטת הניווט עצמה לא משתנה, והיא מאוד בסיסית. הדבר העיקרי שמשתנה זה גודל ה-thumbs. אני עדיין לא החלטתי איך למדר את האיורים שלי: לפי מדיום, לפי פרוייקט? יש לי את 12 האיורים המייצגים שהם גם החביבים עליי אישית, והם מאוד מגוונים מבחינה סגנונית. אחר כך יש לפי איפה זה מתפרסם: איורי ספרים, איורי ילדים, איורי עיתונות, איור מסחרי או לפי סגנון: איור ממוחשב, איור שחור-לבן, איור באקריליק... הקטגוריות חופפות כמובן.

למעלה