../images/Emo207.gif614../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
אוקיי אוקיי, ראיתי את הפרק אתמול ואז נזכרתי שהיה לנו דיון ממש ממש מעניין עליו פה וממש ממש מזמן, הנה תזכורת לדיון הזה שימו לב שזה עוד בימים שאיציק היה כותב משהו בפורום**. אני בשוק! באמת באמת שהם התעלו על עצמם ועכשיו שגיליתי שזאק ביים את הפרק הבנתי הכל. פרק פשוט מעולה לדעתי, כל כך סקראבס האמיתי והטוב. עם המסרים הכל כך מעניינים והדרמה וההומור. אני לא בדיוק זוכרת מה קרה בפרק [כן כן נו נדפק לי קצת הזיכרון בקטע הזה, תאשימו את העייפות
] אבל כל כך נהניתי שראיתי אותו פעמיים בהפרש של כמה שעות [כנ"ל לגבי 613 My scrubs]. הפרק מרגש, העלילה כל כך יפה והדו שיח לאורך כל הפרק של קוקס ולוורן מרגש ויפה ועמוק ואלוהים אפשר לדבר על זה שעות [אחד מהנושאים האהובים עליי]. כל כך עצוב בסוף שהיא עברה תאונת דרכים [למרות שזה דיי היה צפוי תאכלס אבל בקטנות]. אל תגידו לי מה קרה
ראו הוזהרתם
. בקיצור ממש התלהבתי, אני חייבת לציין שלעונה הזאת היו עליות וירידות וזה בהחלט עלייה כי הפרק היה מדהים. זהו סיימתי פה
. בלי קשר- אנשים תשתפו פעולה עם השרשור השבועי! אחרת ימאס לי ואני אפסיק. אתם רוצים שזה יקרה? [יותר נכון אתם יודעים שזה לא הדבר היחידי שיקרה אם ימאס לי, שוב
ראו הוזהרתם
] המשך ערב נעים יקיריי
[גשם!!!!
ייייהההיייי] **
הכל מאהבה ובהומור [נעלם שכמותך!!]