עדכוני שביתה

MacMac7

New member
עדכוני שביתה

מצאתי את המאמר הזה שבו מצויין שהיוצר של סקראבס ביקש אישור מיוחד לכתוב סיום נוסף לסדרה במקרה והשביתה לא תסתיים והם יאלצו לסיים את העונה והסדרה בפרק 11.

Angelus

New member
אחלה, תודה

אבל בואו נקווה שלא נצטרך להגיע למצב הזה. מה בנוגע לשביתה בכלליות? יש סיום? מה נסגר עם שביתות היום.. אנשים לוקחים הכל ברצינות. שישלמו להם את הכסף שמגיע להם על העבודה וחלאס. זה הפתרון לכל השביתות

TheLost

New member
אם אני לא טועה ביום שני

תהיה פגישה ויתחילו עם המו"מ

Roncha87

New member
../images/Emo207.gif614../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אוקיי אוקיי, ראיתי את הפרק אתמול ואז נזכרתי שהיה לנו דיון ממש ממש מעניין עליו פה וממש ממש מזמן, הנה תזכורת לדיון הזה שימו לב שזה עוד בימים שאיציק היה כותב משהו בפורום**. אני בשוק! באמת באמת שהם התעלו על עצמם ועכשיו שגיליתי שזאק ביים את הפרק הבנתי הכל. פרק פשוט מעולה לדעתי, כל כך סקראבס האמיתי והטוב. עם המסרים הכל כך מעניינים והדרמה וההומור. אני לא בדיוק זוכרת מה קרה בפרק [כן כן נו נדפק לי קצת הזיכרון בקטע הזה, תאשימו את העייפות
] אבל כל כך נהניתי שראיתי אותו פעמיים בהפרש של כמה שעות [כנ"ל לגבי 613 My scrubs]. הפרק מרגש, העלילה כל כך יפה והדו שיח לאורך כל הפרק של קוקס ולוורן מרגש ויפה ועמוק ואלוהים אפשר לדבר על זה שעות [אחד מהנושאים האהובים עליי]. כל כך עצוב בסוף שהיא עברה תאונת דרכים [למרות שזה דיי היה צפוי תאכלס אבל בקטנות]. אל תגידו לי מה קרה ראו הוזהרתם
. בקיצור ממש התלהבתי, אני חייבת לציין שלעונה הזאת היו עליות וירידות וזה בהחלט עלייה כי הפרק היה מדהים. זהו סיימתי פה
. בלי קשר- אנשים תשתפו פעולה עם השרשור השבועי! אחרת ימאס לי ואני אפסיק. אתם רוצים שזה יקרה? [יותר נכון אתם יודעים שזה לא הדבר היחידי שיקרה אם ימאס לי, שוב ראו הוזהרתם
] המשך ערב נעים יקיריי
[גשם!!!!
ייייהההיייי] **
הכל מאהבה ובהומור [נעלם שכמותך!!]

steelwater

New member
חן

עברתי עכשיו קצת על השרשור הזה שרון קישרה אליו, וקראתי חלק מההודעה שלך ואתה יודע למה שמתי לב? שכתבת שחשבת שבסוף הפרק היהי שיר של Jump, Little Children, בעיקר בגלל שזאק ביים אותו, והתבאסנו שלו היה. אז זוכר שקישרתי לפה פעם קטע שהורידו מפרק של סקראבס ובסוף היה שיר של Jump ופרק עצמו זה לא שודר? אז עכשיו שאני חושבת על זה זה היה הפרק הזה! אתה קיוות שיהיהי שיר של Jump בבסוף הפרק הזה בעיקר, ובאמת היה, פשוט החליפו אותו בסוף חחח!

Angelus

New member
../images/Emo10.gif

נתחיל בעובדה שאם היה אכפת לך, היית שולחת לי סמס ושואלת מה איתי, או קופצת לביקור. הייתי חולה קצת לאחרונה ודי עסוק. ועכשיו, אחרי שעניתי להאשמות הכוזבות, הפרק באמת מצויין. אני החלטתי שהעונה ה-6 לא גרועה כפי שזכרתי אותה.. ואת כל כך איטית במרתון שלך שבא לי לנסוע עד למסד בשביל לגרום לך לסיים אותה כבר בנוגע לשרשור השבועי, ואני מאיים, אני אקח את החתול שלך אם תפסיקי אותו.

Roncha87

New member
../images/Emo2.gif

אוי לא נו! ברור שאכפת לי י'חמור אחד! [אגב רק היום קיבלתי את ההזמנה לפייסבוק במייל. והתכוונתי לשלוח לך אס אם אס]. ואני לא מתכוונת להאשים את זה בלימודים [או שכן?] או בעובדה שאני עסוקה כעת באיך לעזאזל כותבים ביביליוגרפיה למאמר מדעי [או שכן?] או באיך אפשר לקרוא מאמר בן 11 עמודים באנגלית על תופעת הבלוגים [או שכן?] או בשאלה אם לעזוב את המעונות ולחיות באושר או לא לעזוב ולחיות בשקט שהשותפה שלי לא תרביץ לי על זה שאני עוזבת [או שכן?] סתם סתם נו, בקיצור אני מתנצלת, אני מקווה שאתה בסדר ושייצא לנו לדבר כבר! זהו.[חפירה!! חח] העונה השישית לא ממש משהו תאכלס, היא כל כך לא סקראבס אבל זה מדהים שאם יש פרק טוב אז הוא פרק טוב עד הסוף כאילו אין אפס. או שזה פרק ממש למטה או שזה פרק ממש למעלה וזה אולי טוב כי אז זה אומר שהפרקים הטובים הם מעולים. לא יודעת בקיצור תשאל אותי בסוף העונה. המרתון שלי הוא לפי קצב הטלוויזיה לצערי הרב בתור אחת שנתקעה שם, להזכירך, פרק משודר פעם בשבוע, ככה זה אצלנו הקדמונים [אני צריכה לבדוק, אולי אנחנו גם ממשיכים לצוד חיות בשטח ולצייר על הקירות. הכל עניין של פרספקטיבה לא?
]. ולעולם אבל לעולם אתה לא תיקח את החתול שלי. [למרות שאחת מהם שרטה אותי מה זה כואב. נאצית]. הוו חפירה! כמו שצריך לא?

steelwater

New member
מה?!?!?!

יש לך פייסבוק ואתה לא אומר לי?! אוי, זה אחד המעליבים! אני פשוט לא רוצה לדבר איתך, אני באמת עצבנית איצעק! אתה פשוט רשע. רשע מרושע.

steelwater

New member
אויש! אתה מרגיש יותר טוב עכשיו?

*שולחת מרק חם* באמת איצעק? נראה לי המחלה גורמת לך להזות. העונה השישית לא הייתה משהו בכלל...

creepy creep

New member
תרגיש טוב!../images/Emo185.gif

גם אני מצוננת קלות. [אבל למי אכפת? יש גשם
]

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif גם אני חח

מאז שנסעתי לראיון בר"ג עם חולצה קצרה
אצלנו אז עוד לא היה גשם בכלל חח ומסתבר שבר"ג כן היה ><" אבל לא נורא, באמת זה שווה את זה כי יש גשם
איך אני מתה על חורף 3>

jess r

New member
../images/Emo58.gif

זו רק אני או ש - - ג'יי.די בקושי מופיע בעונה הזאת. אני רצינית, הוא דמות ראשית שכמעט לא מופיעה. - כמעט בכל פרק יש בדיחה שלהם על עצמם (הפעם זה היה השרת שהסתכל למעלה כאילו הוא חולם אבל הוא בעצם הסתכל על חומרי הניקיון). שיהיה, אם זה משעשע כמו הפעם אז אני בעד. קוקס היה ממש גרוע הפעם. ה"מתי יהיה לי זמן להתאבד" שלו לא היה מצחיק! באמת, הוא פשוט הרס את הבדיחה. כשהוא מתווכח עם לאוורן הוא עושה את זה בלי נשמה - בדיוק בפרקים של העונה הרביעית הוא מתווכח עם טורק הרבה ו - ככה מתווכחים! וכשהוא נכנס בסוף הפרק כולו שמח ומחייך זה היה כל כך לא משכנע. אליוט וקלסו היו נהדרים. היא ממש התחברה לשרת, אה? ושמתם לב שהיא נראת ממש טוב בעונה הזאת? היא נראת כאילו היא התבגרה. השאר היה... נחמד. לא יודעת, לא התרגשתי מהסיום. היא דמות כל כך משנית שלא אכפת לי.

steelwater

New member
לא התרגשת?

אוי, זה היה כל-כך עצוב! אני ממש אוהבת את לאברן והיא לא כזאת דמות משנית, היא הוסיפה די הרבה לסדרה לדעתי, והרבה פעמים הצחיקה אותי. בכל מקרה, אני מסכימה איתך בקשר לדר' קוקס. הדמות של דר' קוקס ממש נהרסה. זה מגעיל. הוא פשוט לא הוא יותר, המשחק לא אמין כמו פעם. ג'ון סי מעולה אבל הנשמה של דר' קוקס קצת אבדה בעונה השישית והשביעית. עושה לי רע להתסכל עליו כי זהמממש עצוב יל לראות דמות נהרסת ככה ומאבדת את כל היחודיות שלה. הוא היה אחת הדמויות הגאוניות בטלוויזיה ועכשיו הוא סתם קרקטורה של עצמו.

steelwater

New member
Poor Ron

Poor Lavern... אוקי, מה בדיוק איציק כתב אז ומה את כתבת? לא הצלחתי להבין מה החלק שלו בהודעה ומה שלך חחח! אני לא ממש זוכרת, כי לא ראיתי הרבה את הפרקים בעונה השישית ולא ראיתי את הפרקים האלו הרבה זמן, אבל נראה לי שהפרק עם לאברן באמת היה יותר טוב. את My Scrubs לא כל-כך אהבתי. פרק עם שם כזה טוב, וכשלסדרה קוראים Scrubs יכלו לעשות אותו הרבה יותר טוב, פרק הרבה יותר בעל משמעות והרבה יותר חשוב מפרקים אחרים כמו שלמל הפרק של לאברן היה, אבל עשו סתם פרק.

Roncha87

New member
את צודקת בקשר לשם של הפרק

אבל תחשבי על זה שיש מצב שאם לא היית יודעת את השם שלו לפני שראית אולי היית יותר נהנית ממנו. אני לא ידעתי איך קוראים לו וכל כך נהניתי, באמת זה היה סקראבס כמו של פעם הישנה והטובה. אני כתבתי האשמות כוזבות על איציק ואיציק ישר נהיה לי פולני וניגן לי על המצפון
זה החלקים בהודעה

creepy creep

New member
חכי לפרק הבא../images/Emo13.gif

כשכתבת שאת מאוכזבת בינתיים מהעונה השישית(זה היה לפני כמה שבועות נראה לי), רציתי להגיד לך שלא תתייאשי, כי זה משתפר, לפחות בקצת. אני לא זוכרת אם אהבתי כל כך את הפרק הזה, אבל מה שבטוח, אהבתי את הפרק הבא. כל מילה שאני אוסיף עלולה להרוס לך, אז אני אפסיק.
Counting Crows-Colorblind

Roncha87

New member
אני כל הזמן כותבת את זה

אני דיי מאוכזבת מהעונה השישית אין מה לעשות. לא היפנטו אותי לשום פרק. וההשוואה לעונות קודמות עוד יותר בולטת כי לאורך הפרקים מהעונה השישית משודרים ביס העונה הראשונות [היום פרק ראשון של חמישית] והן כל כך טובות אז קשה לי. חחח אוקיי אני אחכה לפרק הבא, קיבלתי את המלצתך ותודה שלא ספיילרת לי!

למעלה