עדכוני קרסול

hartzitzit

New member
עדכוני קרסול

אז כבר שבועיים + חלפו מאז מירוץ נייקי, והקרסול שלי מסרב לחזור לשיגרה. כבר עברנו קרח, חימום, תחבושת, משחה. כבר היתה תחושה שהכל כבר טוב ושהמצב השתפר, ואז הגיעו כמה ימים קרים והכאב חזר איתם. ההשבתה הרגה אותי, אז ניסיתי קצת לרוץ בכל זאת, ואחרי הריצה הממש קלה וממש קצרה, כאב לי (לא מאוד זוועה, אבל בהחלט הרגשתי את הרגל) אז הבוקר ביקרתי אצל האורטופד. גזר הדין הוא כניראה דלקת אבל - הוא אומר שכואב לי באיזור שיש בו רצועה, שבגלל מבנה כף הרגל שלי, היא מתוחה מאוד. הוא שלח אותי לעשות מידרסים, נתן לי משחה וכדורים ושלח אותי לדרכי, לא לפני שנתן לי גם הפניה לצילום- אם הכאב לא עובר לי תוך כמה ימים. החדשות הטובות הן שלא עשיתי לעצמי נזק משמעותי. שאלתי האם יגרם נזק אם אמשיך לרוץ למרות הכאב (אני רשומה למירוץ הספארי עוד שבועיים). התשובה היתה לא יגרם נזק, אבל יכאב לך ולא בטוח שתוכלי לסיים את הריצה. בקיצור - אני עדיין בהשבתת ריצה לפחות לעוד כמה ימים...

מור שלז

New member
אאוץ', תרגישי טוב ../images/Emo201.gif

חשבת אולי להתייעץ בנוסף עם פיזיותרפיסט שמתמחה בספורט? אני בכל מצב כזה של כאב, חשש לדלקת, או כל גורם אחר שמשבית מריצה, מתייעצת מיד עם הפיזיותרפיסט שלי. יש הרבה דברים שהם יכולים לעשות, גם במצב האקוטי לטיפול, הקלה בכאבים ואפילו לאפשר לך לרוץ במקרים מסויימים. ובנוסף, פיזיותרפיסט יוכל להבין יחד איתך מה גרם לדלקת, ואם צריך תרגילים מסויימים שיסייעו בשיקום וכו'. כשאני פצועה ומושבתת, מה שהכי חשוב לי (מעבר כמובן ללחזור לרוץ) זה לודא שזה לא קורה שוב. כמובן, זה לא בא במקום כדורים או מדרסים... אבל בהחלט יכול לעזור מנסיוני האישי (הכואב). אגב, במקרה של דלקת, הרבה פעמים הכדורים האנטי-דלקתיים מחוללים פלאים, ותוך יומיים שלושה מרגישים הרבה יותר טוב. תרגישי טוב ותעדכני אותנו איך הולך

hartzitzit

New member
האמת שלא חשבתי על פיזיותרפיסט..

דווקא ניתקלתי לאחרונה במישהו טוב. אנסה באמת לקבוע תור. תודה

איזה באסה זו השבתה. איזה מזל שזה זמני

כמו שכתבתי לסש"נ - יופי שזו בעיה שאפשר לפתור עם מדרסים. תבחרי בינתיים מירוץ אחר, שנוכל לרוץ יחד... פיצוי על נייקי והספארי... מקווה שבקרוב תחזרי לכשירות מלאה.

hartzitzit

New member
תודה לכולכן

אני מקווה לחזור לשיגרה תוך כמה ימים. אני לא יודעת אם זה אמיתי או לא, אבל היום באמת היה קצת יותר טוב. אני מתעקשת לשמור על אופטימיות לגבי מירוץ הספארי ואפילו מגייסת את המשפחה - הבן שלי התלהב ממקצה גני הילדים ובעלי הסכים לבוא לרוץ איתו. אז עכשיו אין לי ברירה אלא להחלים.

למעלה