עדכוני פיג'מות

עדכוני פיג'מות

הפורום חזר וגם עדכוני הפיג'מות! 1.עודד ישתתף בחנוכה במחזמר "אנה ומלך סיאם" יחד עם אלין לוי, אבי קורניק, מיקי גבע, איה כורם ודובי גל. כרגע ידוע לי שהם יופיעו ב-"תיאטרון הצפון" וב-"בית החייל".שתחל מכירת הכרטיסים תדעו. אגב, מישהו ראה את דנה ב-"שרק המחזמר"? 2.הפיג'מות חוזרים להופיע בנובמבר עם חומרים חדשים! *היכל התרבות יבנה, 2.11.10, יום ג', 17:30. פייסבוק המופע: http://www.facebook.com/pages/hpygmwt-mwp-hds/231247148323. 3.ראיינו את אילן קובי ועודד ל-"פנאי פלוס". תמצית הריאיון: עודד מודה שיש לו כמה תחנות דלק להשלמת הכנסה, קובי לא מוכן לדבר על הזוגיות עם דנה, אילן מספר על החברה שלו, קובי מספר על המאבק עם התסריטאים ב-"שבוע סוף החדש", אילן ועודד כותבים סדרה לקטורזה. 4.בימים ראשון-רביעי ישודר הפרק בשידור ראשון בשעה 10:25.שידורים נוספים: 15:25, 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG. זהו להשבוע.

../images/Emo45.gif תודה רבה

אני שנים מתלבט אם ללכת למופעים האלה רק בשביל לפגוש אותם סוף סוף במציאות, ולמרות שהמופע עצמו לפי מה שאני רואה ומה שאני שומע עליו הוא די ילדותי.

AviShai98

New member
המופע ממש לא ילדותי...

הייתי במופע לפני חצי שנה או יותר והמופע דווקא ממש מצחיק ויש מערכונים ממש טובים... הם גם שרים את רוב השירים שלהם (הפיג'מות חוזרים, נרניה, פחית בראש, לילה יום...), גם שירים חדשים ממש טובים (רונית, המעריצה מספר אחת ועוד שיר אחד שלא זוכר כל כך אותו, רק את המנגינה) וגם שירים ישנים כמו שבת בבוקר, הילדה הכי יפה בגן וכ'ו... מומלץ מאוד, אתה תיהנה.!

טווול

New member
וואו כמה דברים שלא ידעתי תודה!:)

בקשר לפנאי פלוס ממתי של השבוע ,מי בשער?? עדיין אפשר להשיג את העיתון כדי לקרוא?? וואו אני חייבת ללכת למחזמר של עודד:) המופע של הפי'גמות ברור!! ואיזה מגניב שהם כותבים סידרה לקטורזה!

../images/Emo250.gif

גם אני רוצה ללכת להצגה "אנה ומלך סיאם" רק בגלל שאבי קורניק (
) משחק שמה. ולצערי אין לך כ"כ אפשרות למצוא את הכתבה על הפיג'מות בפנאי פלוס, אבל את יכולה לנסות לעשות גוגל

למעלה