בליל שבת,צפוי גשם בכל הארץ,גם באילת
ר רוננין New member 2/1/06 #4 GFS וכל אתרי חו"ל שוללים גשם בימים רביעי-חמישי. לא ייתכן שרק בפורום מז"א מבינים ושאר העולם--לא!!
נ נדב והענק New member 2/1/06 #8 סופרסלסטורם? מי זה עוד יכול להיות? גל!! איפה אתה? קטעים, בדיוק היום "ראיתי" בפורום טיולים בארץ את שלי אשכולי. תעשה את הקישור...
סופרסלסטורם? מי זה עוד יכול להיות? גל!! איפה אתה? קטעים, בדיוק היום "ראיתי" בפורום טיולים בארץ את שלי אשכולי. תעשה את הקישור...
supercellstorm New member 2/1/06 #58 נדב בן גל!!??? וואלה- אני כבר שנים בפורום הזה-כנס מדי פעם גדול... בימים האחרונים אני לא כותב הרבה-עמוס עמוס...אבל בד"כ, בייחוד כשגשום אני די מציף כאן, תשאל את החבר'ה
נדב בן גל!!??? וואלה- אני כבר שנים בפורום הזה-כנס מדי פעם גדול... בימים האחרונים אני לא כותב הרבה-עמוס עמוס...אבל בד"כ, בייחוד כשגשום אני די מציף כאן, תשאל את החבר'ה
B beborn2 New member 2/1/06 #10 בינתים מתסמנת בעדכון הזה הקצנה קלה במשקעים ליום שבת הקרוב. נראה לאן זה ימשיך.
B beborn2 New member 2/1/06 #15 וזה נגמר ביום ראשון עכשיו נראה אם בטווח הארוך מעל 144 שעות יש למה לצפות.
B barnea1 New member 2/1/06 #19 ../images/Emo45.gifהאפיקיות מצפון כלל לא הופיעה בעידכון הקודם לשבת - ועל כן חל שיפור משמעותי.