עדכוני התפאזלות

מממאיה35

New member
עדכוני התפאזלות

מאז הפעם האחרונה שעכדנתי עבר הרבה זמן.. הפאזל היה מוזנח, בודד, לבד בחושך.. אז היום התקדמתי איתו קצת... נשארו רק החלקים בצבע תכלת

מממאיה35

New member
שמתי גZ

והנה התוצאה
פאזל מקסים, צבעוני, סה"כ בנטו היה קל להרכבה. הקושי התבטא בחלקים השחורים של מיקי ומיני וכמובן ברקע התכלת..

jocie1

New member
בהחלט, זינוק קדימה,,,../images/Emo127.gif

יצא ממש יפה. כל הכבוד... בהצלחה עם ההמשך של פו הדוב...נראה מאתגר ביותר... את תמיד מקור להשראה עבורי...

123נעמי

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

זה הפאזל שהכי מצא חן בעיני מהסידרה הזו הוא לא היה בחנות בזמנו אז לקחתי את השני ונתקעתי איתו ולא נראה לי שהוא יגמר אי פעם
איזה יופי לך רוצה להתחלף ?

מממאיה35

New member
כן האמת

גם בעיני הפאזל הזה מצא חן מכל הסדרה. ופעם היתי בנסטר אחרי גמילה וראיתי אותו ולא יכולתי שלא.. <נו מה לעשות, אני מכורה..> את הפאזל בשלג יש לי גם, הוא יחכה.. אל תתיאשי, אולי נעזור לך עם המיון?

ssyוM

New member
תגידי , גברת פוטומוזאיק ..../images/Emo3.gif

מה נסגר בסוף? את מתכננת להרכיב את כל הסדרה של מיקי ?

מממאיה35

New member
הכל פתוח עוד לא מאוחר ../images/Emo13.gif

בנתים הרכבתי שניים, היה ממש כיפי. האחרון (זה הנוכחי) היה יותר כיפי מהקודם. עוד אחד ממתין בתור (זה שצובעים אותו, תשאלי את נעמי
)) ואחד ממתין בחנות (מיקי בשלג). שימתינו..

מממאיה35

New member
ועברתי לפאזל אחר..

500 חלקים, חמודי ביותר.. אבל מה, נעמי, אפשר טיפ איך להרכיב את החלקים ששיכים לכל הציורים הקטנים של פו? נשארו לי מלא כאלה, לא רוצה לעבוד חלק חלק לפי בטן-לשון וכו'. רוצה להרכיב בכיף

123נעמי

New member
../images/Emo13.gif

יופי של פאזל
לי הוא הלך די מהר מצאתי את מיקום החלקים לפי המיקום שלהם בתמונה. חלק חלק השוותי לתמונה בקופסא כך ידעתי איזה עין מתאימה לאיזה פו ואיפה מקומה לא להתיאש - זה רץ מהר - פאזל כיפי בהצלחה

מממאיה35

New member
אחרון ודי ../images/Emo26.gif

יצא חמודי ביותר.. איזה כיף, תודה לנעמי שקנתה לי את הפאזל הזה

מממאיה35

New member
הבא בתור

מה פתאום חופש, להפיך, אני בשוונג
הבא בתור, פאזל קיטשי משהו אבל יש לי כבר ארבעה מהסדרה של הריבוע, אז הנה החמישי. רוונסבורג 500 חלקים
. החלקים מעולים!!!! גדולים מאוד, קשים מאוד, ממש יוצא דופן. זה כנראה בגלל שהפאזלים האלה הם מסדרה מיוחדת, פס ייצור מיוחד. המסגרת אגב כבר מורכבת וגם אחד הלבבות.. לאט לאט.. יגמר מהר

רוונסבורגר הוציאו עוד פאזלים ריבועיים

עם שטיק מיוחד - מסגרת כפולה. כלומר, אפשר להרכיב את הפאזל עם מסגרת ריבועית רגילה, וגם עם מסגרת של לב. גם התמונות עצמן קיטשיות עד כדי בחילה (מלאכים מתנשקים וכאלה), אבל אני משער שאפשר להסתדר עם זה.

123נעמי

New member
זה היה מהיר ומקסים../images/Emo9.gif

כל הכבוד בהצלחה בזה שבא אחריו

Ekuo

New member
כל הכבוד!

אני ממש אוהבת את הסדרה של דיסני, נראה לי שהפאזל הבא שלי או אחרי יהיה של מיקי מאוס בשלג. הפו נראה לי דווקא יותר קשה, בהצלחה איתו :)

למעלה