עדכוני הרירית...

מצב
הנושא נעול.
עדכוני הרירית...

עדכוני הרירית...
אז ככה, עשינו עוד אולטרה סאונד היום בבקר, ובינתיים הרירית 7.8 והמבנה שלה יפה- אני מחכה לראות מה יחליטו לגבי ההחזרה כי הרירית שלי כבר הייתה 9, אע"פי שהם אומרים שמעל 7 זה יפה וגם המבנה יפה. מה דעתכם?

סביון1

New member
הרירית בסדר גמור

עדכוני הרירית...
אז ככה, עשינו עוד אולטרה סאונד היום בבקר, ובינתיים הרירית 7.8 והמבנה שלה יפה- אני מחכה לראות מה יחליטו לגבי ההחזרה כי הרירית שלי כבר הייתה 9, אע"פי שהם אומרים שמעל 7 זה יפה וגם המבנה יפה. מה דעתכם?
הרירית בסדר גמור
מעל שבע זה נחשב תקין, כמובן שתשע יותר טוב משבע אבל זה שהמבנה יפה זה גם חשוב אז טוב שכך. דעתי - תני לרופא להחליט מתי להחזיר, בשביל זה הוא נמצא שם. אגב - כמה זמן את על פרוגינובה?

אני על אסטרופם- שבועיים

הרירית בסדר גמור
מעל שבע זה נחשב תקין, כמובן שתשע יותר טוב משבע אבל זה שהמבנה יפה זה גם חשוב אז טוב שכך. דעתי - תני לרופא להחליט מתי להחזיר, בשביל זה הוא נמצא שם. אגב - כמה זמן את על פרוגינובה?
אני על אסטרופם- שבועיים

סביון1

New member
שבועים זה לא הרבה מאד זמן

אני על אסטרופם- שבועיים
שבועים זה לא הרבה מאד זמן
אני לא מבינה בזה הרבה אבל הניחוש שלי שיתנו לרירית שלך עוד כמה ימים לצמוח. זה מן הסתם תלוי גם בבדיקות דם שעשית. תיהני מהאסטרופם

נטאשה

New member
אני לא כל כך מבינה בריריות, אבל

עדכוני הרירית...
זה נשמע טוב מאוד ורציתי לאחל לך בהצלחה בהחזרה שבטח תהיה בקרוב. ותמשיכי לעדכן.

ממשיכה לעדכן..

זה נשמע טוב מאוד ורציתי לאחל לך בהצלחה בהחזרה שבטח תהיה בקרוב. ותמשיכי לעדכן.
ממשיכה לעדכן..
אז עכשיו הוסיפו לי גם מדבקות שקוראים להן- evorel במטרה להפוך את הרירית שלי לממש רירית מנצחת... זה או זה או שאני אשתגע... חוץ מזה הייתי היום אצל הרופאה האלטרנטיבית שלי שעשתה לי מוקסה... בקיצור אני מקבלת ממש מכל הכיוונים
ולהפתעתי אני מרגישה ממש בסדר גמור... ביום ראשון עוד אולטרה סאונד ואז נראה. בינתיים לכל מי שבונה על פורים ומסיבות- פורים מעולה שיהיה.

סביון1

New member
אני רואה שהמדבקות באופנה

ממשיכה לעדכן..
אז עכשיו הוסיפו לי גם מדבקות שקוראים להן- evorel במטרה להפוך את הרירית שלי לממש רירית מנצחת... זה או זה או שאני אשתגע... חוץ מזה הייתי היום אצל הרופאה האלטרנטיבית שלי שעשתה לי מוקסה... בקיצור אני מקבלת ממש מכל הכיוונים
ולהפתעתי אני מרגישה ממש בסדר גמור... ביום ראשון עוד אולטרה סאונד ואז נראה. בינתיים לכל מי שבונה על פורים ומסיבות- פורים מעולה שיהיה.
אני רואה שהמדבקות באופנה
אולי גם אני אבקש כמה? אתמול היינו אצל הרופאים (עשינו סבב התיעצויות) והחלטנו להתחיל מחזור נוסף של תרומת ביציות.

סביון הרבה הרבה הצלחה

אני רואה שהמדבקות באופנה
אולי גם אני אבקש כמה? אתמול היינו אצל הרופאים (עשינו סבב התיעצויות) והחלטנו להתחיל מחזור נוסף של תרומת ביציות.
סביון הרבה הרבה הצלחה
בסיבוב הזה מקווה בשבילך שזה הסיבוב המנצח

|../images/Emo50.gif בסיבוב החדש

אני רואה שהמדבקות באופנה
|
בסיבוב החדש
מחזיקה המון המון
שזה הסיבוב המנצח
מכל ה-

שיר5520

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif בהצלחה! ../images/Emo57.gif

אני רואה שהמדבקות באופנה
בהצלחה!

אוף, שיצליח כבר!

וואאאווו, הפעם זו הפעם ../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

אני רואה שהמדבקות באופנה
וואאאווו, הפעם זו הפעם

אנו, "הבנות של קפריסין" נלך בעקבות דפנה - אריאלה
. דפנה שילדה. איוש שכעת שם... אני, שמחכה להודעה על תורמת... ואת בעקבותינו !!! לו יהי ... ששלושתינו נצליח בטיפול הנוכחי ...

תבקשו מדבקות עם ציורים../images/Emo3.gif

אני רואה שהמדבקות באופנה
תבקשו מדבקות עם ציורים

אולי נתחיל אופנה חדשה- מדבקות הורמונים מצויירות לפי המצברוח- וזה יראה כמו פטשים של ג'ינסים רק על העור...

מחזיקים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חזק חזק

ממשיכה לעדכן..
מחזיקים
חזק חזק
שהרירית תיגדל ולא תאכזב ומקווים לשמוע בשורות טובות בקרוב

שמחה בשבילך

ממשיכה לעדכן..
שמחה בשבילך
שאת מרגישה טוב יותר , וחוזרת לעצמך
רירית מנצחת חייבת להופיע ותופיע
בהצלחה באולטרה סאונד למה מתחפש/ת ???

שיר5520

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif מחזיקה אצבעות

ממשיכה לעדכן..
מחזיקה אצבעות
לרירית ולקרטיבים הקטנים.. שיעבור בשלום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה