עדכוני הפיג'מות

עדכוני הפיג'מות

1.יניב ישתתף בסדרה "מה בכריש" .הסדרה תשודר בערוץ הילדים ותספר את סיפורה של ספינה כושלת וצוות הבידור שלה.את הסדרה יצרו חנן סביון וגיא עמיר(קצר וניוטון מ-"עספור")שגם ישתתפו בה יחד עם נועה וולמן, טל מוסרי, יעל עמית ואורי אוריאן. הוא יגלם את יד ימינה של גבי צ'יפורה, קפטן הספינה. 2.אלונה חוזרת לישראל.ובגדול. היא תשתתף בדרמה החדשה של הוט, "הילדים של ראש הממשלה".היא תשחק את ליבי אגמון, בתו הבכורה של ראש הממשלה.בסדרה ישתתפו גם רמי הויברגר, ליבי רן, שרון אלכסנדר, אוולין הגואל, מיכאלה עשת, אורנה פורת ומרינה מקסימיליאן בלומין. 3.מנהלת דף המעריצים של "חצויה" מסרה שהעונה השלישית תעלה בשנה הבאה. 4.לפי מדור "העלוקה", קובי ודנה נפרדו. 5.תקצירי השבוע הבא: פרק 143 -X האקס של דנה מחליט להשקיע בלהקת הפיג'מות וגם בסדרה אבל דנה יכולה למצוא עצמה בחוץ. פרק 144 - מציאות דמיונית או דמיון מציאותי הפיג'מות משחקים בעולם הווירטואלי של נתן במשחק חדש שלומד ומתפתח . פרק 145 - XO הפיג'מות עורכים שעשועון ידע בנושא הפיג'מות עם זוכי שעשוען ידע בנושא הפיג'מות. פרק 146 - הכל בכוכבים ימית לא מאמינה באסטרולוגיה. האם דנה והפיג'מות יצלחו לשכנע אותה שיש בזה משהו? פרק 147 - הפרק הלפני האחרון חלק א- הפיג'מות מכינים את עצמם לסוף העונה השישית, וממציאים סופים מותחים לסדרה .אורחים : רז שפירא, רובי דואניאס, סימון רוזנפלד , רבקה גור. 6.הפיג'מות חוזרים להופיע בנובמבר עם חומרים חדשים! *היכל התרבות יבנה, 2.11.10, יום ג', 17:30. פייסבוק המופע: http://www.facebook.com/pages/hpygmwt-mwp-hds/231247148323?ref=ts 7.צ'ינצ'ילה(יוסי סגל)מופיע במגזין אינטרנטי בשם "הדור הבא". עמוד המגזין בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=353 עד כאן להשבוע.

MrHyde1

New member
../images/Emo207.gif העונות החדשות ב-yes (?)

מישהו יודע האם עונה 5 תשודר בשידור חוזר ב-yes מתישהו? בטח גם עונות 6 ו-7 לא ישודרו בהתחלה..

קובי ודנה נפרדו?

יש קישור? ותודה כמובן
המה בכריש הזה נשמע מעניין.

טווול

New member
אאאללללווונננההה!!!

אלונה טל חוזרת לארץ!!!! איזה מגניייב אני בעד לעשות עונה 8 רק כדי שהיא תוכל להשתתף אפילו רק בפרק או שתיים אז באמת היה קאסט מלא!!!! D: קובי ודנה נפרדו ??? :S על זה הייתי רוצה לקרוא כתבה ..... (אני לא רוצה לעלות את הנושא הזה שוב כי זה לא נעים וגם זה נשמע כמו סתם עלילה מרושעת אבל זאת רק אני או שאחרי סיום העונה החמישית הם ניפרדו ואז היו אנשים שכתבו פה שהיא עזבה אותו אחרי הסידרה כי אפחד לא ידע עם היו עוד עונות..... ואז הם חזרו ויניב אמר שהולכת להיות עוד עונה...... ועכשיו הכל שוב בערפל ....... אבל אני לא יודעת אני לא רוצה סתם להגיד דברים מגעילים ברמה כזאת למרות שזאת דנה פרידר... לייייק על הסדרה החדשה של גרי ... ואני כבר מחכה ללכת למופע החדש שלהם

למעלה