עדכונים

אילן די

New member
עדכונים

קודם כל סוף סוף יש לי חיבור אינטרנט מהיר בבית, אז אני יכול לעדכן את האתר. אם תיכנסו - יש באגף ה-"טורים" שני טורים נוספים. אחד ביוגרפיה של HHH והשני - טור אדיר לדעתי של סיסטם רולז. בשאיפה - כנראה שבסוף השבוע יהיה לי חיבור ללוויין וזה אומר שכנראה (3 נקישות בעץ) הדיווחים יתחדשו החל מרו בשבוע הבא. מה שטוב הוא, שבחיבור החדש ללוויין, יהיה לי מין כרטיס מיוחד שאני אוכל לראות את כל ה- PPV בחינם. אז אני אתן גם דיווח על כל PPV שייצא.

Double G 007

New member
אוקיי...../images/Emo45.gif

כיף לך שאתה תוכל לראות את ה PPVs בחינם. אז אם ככה, I have an announcment to make: סמאקדאון יהיה הדיווח האחרון שלי בהחלט. בקריירה הארוכה והמצויינת הזאת. לרוע מזלי, החליטו להחליף אותי באיזה בחור לא מנוסה, בשם אילן די.
אז אני פורש! כן כן, אני פורש אחרי הדיווח שלי על סמאק, שיהיה ככל הנראה היום! אז דרך צלחה לבחור החדש!

the Rain

New member
אםם..

אילן תגיד אתה תפרסם את הביו של כתבתי על ברט?

lwc4life

New member
אילן, אתה יכול לתת יותר פרטים בבקשה

על הכרטיס? מה זה בדיוק? מאיפה השגת דבר כזה? האם זה חוקי? האם זה אפשרי גם בישראל?

אילן די

New member
לא חושב שאפשר בישראל

אם תסתכל בממיר של הלוויין יש שם סים קארד, זה כרטיס שמכיל את כל המידע לגבי התחנות שלך. יש אנשים שפשוט צורבים על הכרטיס את המידע שמאפשר קליטה של כל הערוצים כולל PPV, אבל אלו עדיין הערוצים שמסופקים על ידי הלוויין שלך (במקרה של ישראל - חברת YES).

אילן...........

איך בדיוק הגעת לארה"ב ענייני עבודה או מה? ומה בדיוק אתה עושה בעבודה שלך שם ? ( וכמה אתה מקבל משכורת :) )

אילן די

New member
../images/Emo32.gif פשוט עליתי על מטוס

באתי בעצמי, לא קשור לעבודה. אני מנהל בסיסי נתונים ומפתח.

lwc4life

New member
צורבים על הכרטיס המקורי או משיגים

כרטיס "פירטי"? האפשרות הראשונה נראית די בעלת סיכון - איך תסביר לחברה את מה שקרה לכרטיס (אם הוא יתקלקל)...? ומה מופיע במחשב של החברה בזמן שאתה צופה בערוצים שלא שילמת עליהם? הרי יש להם מערכת מעקב. ד"א, איך קיבלת ויזת עבודה?

אילן די

New member
צורבים את הכרטיס המקורי

אם הכרטיס מתקלקל, שוברים אותו ואומרים לחברה שהאח הקטן הוציא ושבר. במחשב של החברה מופיעה התוכנית המקורית שלך כי אתה לא מחבר את הממיר לקו הטלפון כמו שעושים בדרך כלל.

lwc4life

New member
אז אי אפשר להשתמש באינטרנט בלווין?

והתכוונתי לא לחבילה שלה אתה מנוי, אלא לתוכנית הספציפית שאתה רואה בכל רגע נתון. במילים אחרות, לכל מי שיש לו דיגיטלי, זה כאילו יש לו מכשיר נילסן בבית. אז מה הם חושבים שאתה רואה כשאתה רואה משהו שאתה לא אמור לקבל? אה רגע...התכוונת שהמידע על מה אתה רואה עובר דרך החיבור לטלפון, שאותו אתה מנתק בעורמה...?

אילן די

New member
לא חושב שאפשר בישראל

אם תסתכל בממיר של הלוויין יש שם סים קארד, זה כרטיס שמכיל את כל המידע לגבי התחנות שלך. יש אנשים שפשוט צורבים על הכרטיס את המידע שמאפשר קליטה של כל הערוצים כולל PPV, אבל אלו עדיין הערוצים שמסופקים על ידי הלוויין שלך (במקרה של ישראל - חברת YES).

למעלה