עדכונים!

gal255

New member
רן כתב בפורום הרשמי

קישור ולעצלנים: "אתם ערים? הייייייייייי אני מקווה שאני לא מגזים עם השעה הפעם איזה כייף היה לראות את כל התגובות שלכם!!!! חיממתם לי את הלב בצורה שאי אפשר לתאר!!! אני בצילומים של הסרט פה וזה כל כך שונה ומרגש חברה קולנוע זה הדבר האמיתי.. אפילו שזה קצת רחוק וכבר קצת מתגעגע... אתם יודעים, עוברים כל מיני תקופות בחיים, ועם הזמן מגלים שגם לתקופות הפחות טובות יש סיבה ובסופו של דבר הכל קורה לטובה כי כשמסתכלים אחורה פתאום מבינים שכל תקופה שעוברת מלמדת אותך על עצמך ועל הסביבה שלך יותר ויותר.. אני כותב לכם את זה כי פתאום שאמי לבד בצד השני של העולם אני מבין כל כך הרבה דברים!! וגם אתם חלק גדול מזה, כי אני מגלה כמה אתם פורום מדהים ותומך ו... די!! מספיק עם הרגשנות הזאת חברים יקרים ואהובים, תמשיכו להיות כאלה מדהימים, שלכם תמיד, רן"

gal255

New member
המועמדים הסופיים לנבחרי הילדים!

תצביעו לרן ולשיר שלנו: פה! מותר להצביע פעם אחת כל יום. אני חושבת שלאניה בוקשטיין מגיע לזכות בפרס שחקנית השנה.

nofarosh11

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo122.gif

הייתי בטוחה שזה אגודל..

../images/Emo132.gifחחח את גדולה !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עאלק אגודל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!

Meytar 888

New member
"חפשו אותי בפאריס"-אזכור

"בגרסת המקור מדבבים את הסרט הזה ענקי המסך והמיקרופון, ממדונה דרך דייוויד בואי ועד רוברט דה נירו, ובעברית - רן דנקר ואניה בוקשטיין. אבל בדי-וי-די החדש אין אפשרות לשמוע את הגרסה באנגלית. " http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/842185.html

למעלה