הסינגל הראשון מהדיסק החדש..
MAYBE
זו שמועה כמובן, אבל לדעתי זו בחירה נכונה וראויה להיות סינגל ראשון
אמנם זה לא שיר מקפיץ כזה וקליט כ"כ, אבל אני ממש מאמין שהוא יצליח להיות להיט בכל זאת. הקול של קלי, המילים של השיר והלחן המרגש שלו, עושים את העבודה לדעתי.
מי שעוד לא שמע, לא ידע, לא ראה
. אז הנה כמה פרטים על השיר:
את השיר כתבה קלי
המילים של השיר בכתב ידה של קלי, מודפסים על הטור בוק של אדיקטד
זה השיר החדש היחיד [אם לא מחשיבים את GO] שקלי שרה בכל ההופעות של אדיקטד טור.
השיר מתחיל כאקוסטי ולבסוף נכנסים גם התופים והגיטרות....
שמועות מספרות שקלי כתבה את השיר על האקס, גראהם... התרגום של השיר בעברית: אני חזקה, אבל אני נשברת אני עקשנית, ואני עושה ים של טעויות אני קשה, והחיים איתי אף פעם לא קלים להבין, לאהוב, אני תשושה אבל אני כ"כ בודדה כל מה שאתה צריך לעשות הוא להחזיק אותי ואתה יודע, אתה תראה כמה מתוק זה יכול להיות את תבטח בי, תאהב אותי, תתן לי, אולי, אולי.... יום אחד, כשהיינו באותו מקום, כשהיינו באותה הדרך כשזה בסדר החזיק לי את היד בלי להרגיש אבוד אז אני יודעת את כל התירוצים, שזה רק בגלל ש... אתה אוהב אותי, אתה נותן לי, אתה צריך אותי, ואולי..אולי כל מה שאתה צריך לעשות הוא להחזיק אותי ואתה יודע, אתה תראה כמה מתוק זה יכול להיות את תבטח בי, תאהב אותי, תתן לי, אולי, אולי.... כמו גיהנום אני מבולבת כן אני צפון ואני דרום כנראה שאני בחיים לא אבין את הכל אבל מה שאני יודעת זה שלא התכוונתי ללכת את העולם הזה בלעדיך. ואני מבטיחה שאני אנסה, אני הולכת לנסות אני אנסה לתת לך כל חלקיק קטן ממני כל פרט בודד שהחמצת בעיניים שלך אז אולי, אולי, אולי, אולי... יום אחד, אנחנו נהיה ביחד, אתה תהיה זקוק לי, אתה תראה אותי לגמרי כל דבר קטן, אתה תזדקק לי, אתה תאהב אותי, אתה תאהב אותי, כן!. אני לא רוצה להיות קשוחה ואני לא רוצה להיות גאה אני לא צריכה שיתקנו אותי ובטח שאני לא צריכה שימצאו אותי אני לא אבודה, אני צריכה להיות נאהבת, אני רק צריכה להיות נאהבת. אני רק רוצה שתאהב אותי ואני לא אפסיק כי אני מאמינה שאולי, כן אולי... אולי אתה ואני, אולי אני צריכה לדעת יותר לא לדעת בשריפה פעמיים, אבל אני חושבת שאולי, טוב, אולי לא... אולי אהבה..
שיר מושלם
להורדת השיר באיכות סבבה
http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=4214