עדכונים !

עדכונים !

מתוך האתר של ספורט 5: יוריצה גולמאץ' (פורורד אוראל גרייט בעונה שעברה) נמצא במו"מ עם הפועל ירושלים. הסתכלתי על הסטטיסטיקות שלו מהעונה שעברה והתרשמתי לטובה. הנה רשימת המשחקים של אוראל גרייט בעונה הקודמת, תלחצו על התוצאה בצד ימין וזה יראה לכם את דף הסטטיסטיקה של כל משחק. שם תחפשו את גולמאץ'. http://www.basket.ru/old_site/Team.asp?ID=34&v=games&l=e

...

דוואן ואגנר על סף סיכום במכבי. שמסתכלים על הסטטיסטיקות שלו ב-nba מגלים שחקן אדיר ברמות בשביל אירופה, אבל שמסתכלים ל העובדה שהוא לא שיחק שנתיים בגלל מחלה במעי הגס, אפשר להגיד שמכבי עושה טעות?

האמת,לא ממש אכפת לי מהצהובים הג`יפה

האלה!שיחתימו מצידי את שאקיל אוניל,אני לא מסתכל עליהם ולא מתעניין בהם!!השחקן היחיד אצלהם שאני עוקב אחריו וגם אוהב זה יניב גרין

אם הם יחתימו את שאקיל

לא יהיה עוד פעם אחד במאי שמח.. אגב, בוא תגיד לי מה אתה אוהב אצל גרין ?

זוכר שכתבתי עליו משו בצ'ה

על ברקס. בפינת הסקאוטר שם... אבל חשבתי שיותר ריאלי שמצמד הגארדים המחליפים של ממפיס יגיע דווקא בובי ג'קסון הקשיש,ולא ברקס הצעיר.

AmiTutiT14

New member
בושה בנבחרת!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שרף ניפה את מתן נאור!!! מעשה כל כך מפגר ואפילו קצת חסר אחריות! מי מנפה מסגל של נבחרת את שחקן ההגנה הטוב ביותר?! אולי התקפה לא ממש טובה אבל שינסה לשפר לו את זה, שישים איתו שחקנים אחרים שמחפים על זה, שיעשה תרגילי התקפה שמתאימים לו, שיעשה מה שמאמנים עושים! אבל על שחקן כזה לא מוותרים!

אריאל5

New member
זה לא רק הגנה אלא זו נשמה השחקן

הנלחם ביותר בארץ ואחד הלוחמים הגדולים באירופה. ששחקן כזה עולה מהספסל זה יתרון עצום.

למעלה