עדכונים !

עדכונים !

להלן עדכונים מתוך ידיעות אחרונות הבוקר. טוב, אז ככה: 1) תמאר סליי רוצה להישאר בקבוצה. מבחינתו הכל סגור ורק צריך לחתום. חתימה צפויה להיערך השבוע כמתוכנן. 2) קיים סיכוי שהורס ג'נקינס ימשיך להרוס אותנו גם בעונה הבאה. במידה ושמיר לא יצליח למתוא רכז זר עקב המצב. ג'נקינס רוצה להישאר והכחיש את הפרסומים שנאפולי מעוניינת בו. בינתיים, וויל ביניום מועמד לקבוצה. 3) גיא פניני הוסף לרשימת המועמדים. דרור חג'ג' קיבל הצעה לחתום בקבוצה. 4) השבוע שמיר אמור להיפגש עם קוז'יקארו לשיחה בנוגע לעונה הבאה. קיים סיכוי די טוב שקוז'י ישאר.

eari

New member
גיא פניני..

הייתי שמח מאד אם גם הוא יהיה בקבוצה, שחקן ישראלי מצוין.

z dead

New member
שחקן משובח וגם הגון.

.... שיביאו את פניני וחמישה זרים,ואז בכלל מגדל תהפוך לעוד יותר שנואה. :)

eari

New member
הגון לא אמרתי...

נכון שיצא לו שם של פרובוקטור.. אבל עדיין שחקן טוב.

בסוף היה כתוב שכנראה ילכו על 4 זרים

כמו שזה נראה עכשיו הסגל אמור להיראות ככה: קוז'יקארו/תמיר (כנראה קוז'י), מרקוביץ', אוסטין, יוניר, סליי, נאור, פניני, טפירו, באוורס, רכז זר, חג'ג'/ליובין (כנראה חג'ג'). ומה כל כך רע בפניני? זה לא שממש בונים עליו לעונה הבאה כשחקן מוביל.

טוב.

אז כרגע אלה המועמדים לאייש ת עמדת הרכז הזר: 1) אדי גיל 2) וויל ביניום 3) שון קולסון 4) הוראס ג'נקינס. אז ככה, על אדי גיל לא שמענו כבר כמה ימים, ג'נקינס כמראה יחתום בפילזן שמאוד רוצה אותו מסיבה לא מובנת, לכן כרגע זה נראה שירושלים תלך או על קולסון או על ביניום. מה אתם אומרים על בינום? (לינק לסטטיסטיקה שלו מהעונה שעברה הבאתי בתחילת השרשור).

העיקר לא ג`נקינס

אני מפחד מהשחקן הזה וממה שהוא יכול להרוס. הוא לא היה טוב אפילו במשחק חשוב אחד! בא נקווה שהזר החדש יהיה שחקן קבוצתי ואולי סוף סוף ירושלים תראה כמו קבוצה ולא כמו אוסף מקרי של שחקנים.

העיקר לא ג`נקינס

אני מפחד מהשחקן הזה וממה שהוא יכול להרוס. הוא לא היה טוב אפילו במשחק חשוב אחד! בא נקווה שהזר החדש יהיה שחקן קבוצתי ואולי סוף סוף ירושלים תראה כמו קבוצה ולא כמו אוסף מקרי של שחקנים.

eari

New member
צ`אטמן..

אני דוקא מאד אהבתי את הרכז הזה, מה קורה איתו? ממשיך בדינאמו? צריכים כזה רכז.

עוד עדכון

בורשטיין סיכם במכבי לשלוש שנים וירוויח מיליון וחצי דולר. ז"א 500 אלף דולר לעונה. אני חושב שבסכום כזה יכלנו להביא אותו ושמיר עשה טעות שלא הלך עליו חזק. התקציב שלנו כרגע הוא 6.5 מיליון דולר או משהו כזה. ג'נקינס כנראה ישוחרר לפילזן והם מתכוונים לשלם עליו המון כסף, לא הגיע הזמן לנצל את התקציב הגדול?

יודעים מה,

אני לא כ"כ בטוח שמכבי פחות טובה מאולימפיאקוס, פאנאתינייקוס וצסקא. למכבי כרגע יש סגל חזק והיא יכולה השנה לעלות לפיינל פור ואפילו לזכות. שימו לב לסגל: 4-5: וויצ'יץ', באסטון, ארנולד, גרין 3-4: ששון, אליהו, יאסאיטיס 2-3: בורשטיין, מחליף לפארקר 1-2: מחליף לסולומון (מועמדים: פרגו, ואגנר וכו'..), עוד רכז זר, הלפרין, שארפ.

AmiTutiT14

New member
חחחח, למה חשבת שמכבי לא חזקה?

מכבי מאד חזקה.. היא תמיד תשאר חזקה. גם אם כל הבאסטון-וויצ'יץ'-פארקר וכו' ויזבו ביחד היא תשאר הקבוצה הכי חזקה באירופה (נוציא את צסק"א).

כל הספקולציות

מראות שפנתינייקוס ואולימפיאקוס התחזקו הכי הרבה. לאחר עזיבת פארקר וסולומון כולם בטוחים שמכבי נחלשה. שאני מסתל על הסגל הצפוי שלהם אני רואה ששלא שהם לא נחלשו, הם גם התחזקו.

AmiTutiT14

New member
אל תאמין למה שאומרים לך:

ספורט זה לא סטטיסטיקה, זו רק דינמיקה קבוצתית. זה כמובן שמקרה של קבוצות באותה שכבת רמה. אבל לפעמים המשפט הזה כל כך חזק שהוא פועל גם בין קבוצות משכבות שונות.

למעלה