עדכונים

student253

New member
עדכונים

תודה על העצות מספר הערות: א. לא שזה משנה אבל הקשר שלנו נמשך 5 שנים ולא 7 (טעות בהדפסה מאמש) ב. יש לנו חיי מין טובים בסה"כ אבל אני לומד בקצה אחד של הארץ והיא לומדת בקצה שני והפגישות שלנו על בסיס סופ"שים, אני רוצה למלא את החוסר במהלך השבוע.. ולא בזיון אמיתי מהצד... ג. אנחנו מדברים על הכל, על פנטזיות שלנו, רואים סרטי סקס, משתמשים באביזרים, לא זו הבעיה, הבעיה היא חוסר הניסיון המיני של שנינו אגב עם פרטנרים נוספים, אבל מאחר ואנחנו אוהבים מאוד ולא ניפרד זה יורד מהפרק. ד. האם לא דין אוננות מול המחשב מול אדם חי שלא יודעים את שמו, ומראה פניו כדין אוננות מול פלייבוי וזה הרי לא ממש בגידה תקנו אותי אם אני טועה... תודה על התגובות

student253

New member
ובנוסף...

נכון שזה לא הדבר האמיתי, ולכן זו בדיוק הסיבה שאני רוצה את זה כדי שתהיה ההפרדה הזו משמע פה עובר הגבול! מפה לא מתקדמים, וזה עדיף לי על פני פיתוי אמיתי. אמת, לא לספר לבת זוגי הכל, להסתיר משהו מאחורי גבה עשוי להתפרש כבגידה באמון אבל מי בדיוק אמר שחייבים להיות גלויים לגמרי ב-100%, שאלה יהיו הצרות בחיים... אשמח לתגובות

100%

אף אחד לא אמר שצריך 100%, אבל מי שמשקר לזוגתו, האיש/ה עימו הוא חולק את החיים, למי הוא/היא לא משקר/ת ?

למעלה