עדכונים:)

pushpu

New member
עדכונים:)

היי לכולם:) לפני בערך שבועיים כתבתי כאן שיש לי בעיות עם החבר בקשר למין ביננו.{אני לא גומרת כבר בערך שנתיים איתו.. והוא לא ממש משקיע ועושה משהו בשביל שזה יקרה..וזה הגיע למצב שהפסקתי לקחת דגלולות}. כרגע אנחנו לא שוכבים.{ואנחנו גרים ביחד שתבינו...} והגעתי למסקנה בעצם..שאולי זה לא אשמתיו שאני לא גומרת. כי בזמן הסקס אני כל כך עסוקה בלחשוב למה אני לא גומרת, ובכלל לא מרוכזת בסקס עצמו. לא יודעת. אבל התאסון המיני שלי כל כך גדול.. אני מסוגלת להתמזמז ולשכב כמה פעמים ביום..והחבר שלי לעומת זאת....פעם אחת בשלושה שבועות מספיק לו... זה הגיוני? או שהוא לא נמשך אליי.. כשדיברנו על זה, הוא אומר שהוא עייף ואין לו כוח..אבל מה אני אמורה להבין מזה?!

היי שוב ../images/Emo13.gif

את שואלת מה את אמורה להבין מזה. האם את מאמינה לו באופן כללי, האם התקשורת ביניכם כנה? אם כן, אז מה השאלה בעצם, הוא אומר לך מה באמת עובר עליו! אם לא, אז מאד כדאי לשפר את החלק הזה, ייתכן שזה המקור לקושי כולו... בכל מקרה, בהחלט ייתכן שלבני זוג יהיה תיאבון מיני שונה, בהחלט ייתכן שלאותו האדם יהיה תיאבון מיני שונה בתקופות שונות בחיים. הכל אפשרי. אם הוא לא מעוניין להקשיע בהנאה שלך, זה כבר עניין אחר. שוב, נשמע שהתקשורת היא המפתח, לכל כיוון שזה לא ילך, כדאי שתשפרו את התקשורת ביניכם.

pushpu

New member
איך עושים את זה?1

איך משפרים את התקשורת? אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. ואם להגיד את האמת, אני לא מאמינה לו לזה שהוא אומר שהוא עייף.אני, אישית, לא מאמינה שגבר שנמא שנתיים עם חבר שלו ואוהב אותה לא יירצה לשכב איתה אלא רק פעמיים או פעם בחודש. בנוסף לזה, הוא אמר לי שהוא לא מאמין לי. הייתי בשוק גמור. אבל הוא לא מאמין לי שלומדבר שאני אומרת. כשאני יוצאת עם חברות הוא לא מאמין,וזאת למרות שלא נתתי לו שום סיבה לא הלמאין. בחיים לא בגדתי בו או הייתי עם מישהו אחר. בחיים לא שיקרתי לו.ואני לא מבינה מאיפה זה בא. ואני אף לא מבינה איך אני אמורה להחזיר לו את האמון בי למרות שלא עשיתי כלום! לדעתך צריך להיפרד במקרה כזה? תודה:)

אוקיי...

לגבי לשפר את התקשורת, קודם כל שני הצדדים אמורים לראות שיש בעיה ולרצות לעשות שינוי. אחרת קצת קשה
ולגבי אמון, האם זה היה כך מתחילת היחסים ביניכם או שהיו תקופות אחרות? אם יש בסיס טוב, אז ניתן לבנות עליו את ההמשך. אם מההתחלה זה היה כך, איני יודעת... לגבי השאלה אם להיפרד או לא, זו בוודאי החלטה שלך ושלך בלבד, את מכירה אותו ואותך, את יודעת למה נשארת איתו עד עכשיו בעצם. את מוזמנת לבדוק עם עצמך האם היחסים ביניכם מעשירים אתכם, מאפשרים לשניכם להתפתח, תורמים, מלווים באהבה וחברות. תסתכלי באמת ותראי

למעלה