עדכונים
אז אחרי שסיפרתי לכן על דרמת הטבעת, אני שמחה לבשר שביום ראשון הלכתי בבוקר לאותה חנות, ומצאתי מועמדת. ביום שלישי הלכתי עם המיועד, הוא הסכים שזו אופציה לא רעה בכלל, הוא הלך לעבודה ואני נשארתי לשוחח עם המוכרת בחנות עוד איזה 50 דקות- היה נחמד מאוד.
ורציתי לעדכן אתכן מה הוחלט בסוף: 8.9- חופה ל- 50 איש (גג- זה התחיל מ- 30, אז אנחנו יודעים שזה לא יהיה יותר מ- 50 גם אם זה יעלה לנו בבריאות
), על גג בית של ההורים של החברה ששידכה בינינו. כיבוד, עוגה, רב, חופה, טבעות, כוס, נשיקות, צילומים, בית מלון, לילה טוב. 9.9- סגרנו במסעדה בת"א, 90 איש, 4 וחצי שעות של אוכל ספרדי מהול ביפני והרבה אלכוהול, מוסיקה שאנחנו בוחרים שיר שיר, חברים ומשפחה, בלי "מיליון אנשים שאנחנו לא מכירים שחייבים להזמין". שתיה ללא הכרה, אכילה דומה, צילומים, פיזוזים עד כמה שהמקום יאפשר, הביתה לישון עד יום שבת. 10.9- מנוחה, טלפונים ואריזת מזוודות. 11.9-23.9- ירח דבש. ת"א-אמסטרדם-פירנצה-רומא-ת"א.
אז אחרי שסיפרתי לכן על דרמת הטבעת, אני שמחה לבשר שביום ראשון הלכתי בבוקר לאותה חנות, ומצאתי מועמדת. ביום שלישי הלכתי עם המיועד, הוא הסכים שזו אופציה לא רעה בכלל, הוא הלך לעבודה ואני נשארתי לשוחח עם המוכרת בחנות עוד איזה 50 דקות- היה נחמד מאוד.