עדכונים

אדומה2

New member
עדכונים

אז אחרי שסיפרתי לכן על דרמת הטבעת, אני שמחה לבשר שביום ראשון הלכתי בבוקר לאותה חנות, ומצאתי מועמדת. ביום שלישי הלכתי עם המיועד, הוא הסכים שזו אופציה לא רעה בכלל, הוא הלך לעבודה ואני נשארתי לשוחח עם המוכרת בחנות עוד איזה 50 דקות- היה נחמד מאוד.
ורציתי לעדכן אתכן מה הוחלט בסוף: 8.9- חופה ל- 50 איש (גג- זה התחיל מ- 30, אז אנחנו יודעים שזה לא יהיה יותר מ- 50 גם אם זה יעלה לנו בבריאות
), על גג בית של ההורים של החברה ששידכה בינינו. כיבוד, עוגה, רב, חופה, טבעות, כוס, נשיקות, צילומים, בית מלון, לילה טוב. 9.9- סגרנו במסעדה בת"א, 90 איש, 4 וחצי שעות של אוכל ספרדי מהול ביפני והרבה אלכוהול, מוסיקה שאנחנו בוחרים שיר שיר, חברים ומשפחה, בלי "מיליון אנשים שאנחנו לא מכירים שחייבים להזמין". שתיה ללא הכרה, אכילה דומה, צילומים, פיזוזים עד כמה שהמקום יאפשר, הביתה לישון עד יום שבת. 10.9- מנוחה, טלפונים ואריזת מזוודות. 11.9-23.9- ירח דבש. ת"א-אמסטרדם-פירנצה-רומא-ת"א.

s u s h i t y

New member
מזל טוב אדומה 2 !!!

נשמע תכנון נפלא לחתונה רק עם אנשים שאוהבים וכך הכי טוב !!! שיהיה לכם המון המון מזל טוב וחיים נפלאים ומאושרים וכמובן המון בריאות !!!

../images/Emo9.gif

שמחה שמצאת טבעת שמתאימה לכם.. נשמע ממש יפה ורומנטי כל הארוע שתכננתם... אני מאוד בעד חופה קטנה רק עם האנשים שבאמת חבושים... המון מזל טוב!!!!

vered51

New member
התרגשתי לקרוא

היי היה לי כיף לקרוא את השיתופים שלך, אני מאחלת לך את הכי טוב שבעולם....

למעלה