עדכונים

kid loco

New member
עדכונים

שלום לכולנו וחורף נעים, המאסטר של הדיסק המלא מוכן. הוא ישלח השבוע לאולפני "הבי רווד" המפורסמים בלונדון לעריכה דיגיטלית. מה שאומר שבקרוב הדיסק של רוני בחנויות והוא "מפוצץ" בלהיטים נוספים !! מאתמול ניתן לצפות בקליפים של רוני באתר הרשמי ב fullscreen (לבעלי פס רחב) שווה !! בקרוב יועלו לאתר קטעי וידאו נדירים של רוני מאחורי הקלעים. יש למה לצפות.. נ.ב הפורום הוא במה פתוחה לכל הדעות וכך זה ישאר, אבל קללות, נאצות וגידופים לא פה. enjoy the moment kid loco

Dont call us

New member
../images/Emo28.gifשאלות

למה העריכה נעשית בלונדון
מאיפה נקנו השירים ואיזה שירים נקנו [אתה יכול להגיד או שעדיין לא
] תודה

yoooni

New member
אני מקווה שהדיסק לא יהייה קצר

ויכלול רק 10 עד 12 רצועות. תזכרו שכשאנשים כבר הולכים לקנות מוזיקה - הם רוצים להנות מכמה שיותר. 15 יהייה מכובד ואני מקווה שיהייה :)

perrinat

New member
../images/Emo41.gifועוד משהו בקשר לגידופים../images/Emo103.gif

עד עכשיו היינו סלחניים בקשר לגידופים, אבל זה התחיל לעבור את גבול הטעם הטוב. מעתה כל הודעה שתכיל קללה אחת לפחות, פגיעה בשם הטוב, גידוף, אאוטינג וכדומה- תימחק
אני מבקשת לשמור על התקנון ועל הסדר בפורום. שתהיה גלישה נעימה ומהנה

yoooni

New member
כל הכבוד על הצעד הזה רינת

בהחלט הגיע הזמן לקצת שקט בפורום הזה אנשים רמסו אותו כבר בלי סוף עם קללות והערות לא יפות.

yoooni

New member
נחמד שאתה מחמיא לאתר שלך

אבל בכל מקרה יש את כל המידע באתר הרשמי

כן נחמד גם שאתה

יודע להתחנף בצורה ממש ממש יפה!. חוץ מזה...סתם שאלה..האם שילמו לך בכדי שתאמר את זה? בכל זאת את כל המידע, ועוד המון פונקציות מגניבות נוספות, תוכלו למצוא באתרי. חוץ מזה...לאתר שלי יש כתובת קצרה, הוא נבנה בלי כל מטרה רווחית כל שהיא או עסק בפרשום חברות סלולאריות וכדומה (ולא אמרתי שאחרים כן, כמובן!) ו...בקיצור, שווה מאוד להיכנס! WWW.RONIDUANI.COM חוץ מזה עלו פינות חדשות, כגון רקעים אתם יוצרים ועוד....תהנו.

jos20

New member
הארוס של לואיסינה

יש לך אחלה אתר! כל הכבוד על ההשקעה.

תודה, מקווה שנהנת...כל יום עידכון

חדש....חוץ מזה אנחנו במגעים עם המנהלת האישית של רוני מחברת פופ ארט ובקרוב (אם נוכל, לא מבטיחים כלום!)רוני תשתתף בפורום שלנו, שיעלה בקרוב. ותוכלו לשאול שאלות. תזכרו אנשים, האתר הזה הוא בשביל שתהנו, ואנחנו לא מרוויחים ממנו אף לא שקל אחד הכל בשבילכם, ובשביל הזמרת הענקית רוני!נצלו את זה!

למעלה