עדכונים בלוח נול"ד יש עדכונים חדשים.. הם נמצאים ביומיים הבאים ככה שאולי זה קצת מאוחר מדי...
ב בנגלה New member 26/5/03 #1 עדכונים בלוח נול"ד יש עדכונים חדשים.. הם נמצאים ביומיים הבאים ככה שאולי זה קצת מאוחר מדי...
ר רותי ב. New member 26/5/03 #2 נכנסתי לאתר שלך, וממש מושקע.. ומתחיל להתמלא גם בתוכן, אז בכלל והסתכלתי בלוחות, אפילו לא ידעתי על הכנס מחר, באוניברסיטת תל אביב, ושמעתי פעם את פרופ' ג'יניאו, היא מעולה, ממש מרצה בחסד. חבל שלא ידעתי קודם, על זה.
נכנסתי לאתר שלך, וממש מושקע.. ומתחיל להתמלא גם בתוכן, אז בכלל והסתכלתי בלוחות, אפילו לא ידעתי על הכנס מחר, באוניברסיטת תל אביב, ושמעתי פעם את פרופ' ג'יניאו, היא מעולה, ממש מרצה בחסד. חבל שלא ידעתי קודם, על זה.
ח חונה לרגע New member 27/5/03 #7 נכנסתי לאתר בעזרת הלינק שרותי צרפה בנגלה יישר כח... באמת כל הכבוד... והצדעה להוריך שהביאוך עד הלום (
A angelici New member 27/5/03 #10 בינגלה...מהמם האתר וכתבתי../images/Emo9.gif לך שם ובפורום כתבתי מין מסר והזמנה לנוער הלדינו ישר כוח והלוואי וירבו ילדים כמוך.
בינגלה...מהמם האתר וכתבתי../images/Emo9.gif לך שם ובפורום כתבתי מין מסר והזמנה לנוער הלדינו ישר כוח והלוואי וירבו ילדים כמוך.
S Sarika New member 26/5/03 #5 בנגלה קרידו, נהנתי מהמסע אל העבר כל הכבוד ניכר שאתה משקיע . אפילו לבנגלה יש - בית נול"ד
ב בנגלה New member 26/5/03 #6 פחחחחחחח..... תודה לכם...! אני אודיע לכם כשיהיו עדכונים נוספים.. הם יפורסמו באתר שלי מיד כשיגיעו אלי אז.. תוכלו להציץ מדי פעם..
פחחחחחחח..... תודה לכם...! אני אודיע לכם כשיהיו עדכונים נוספים.. הם יפורסמו באתר שלי מיד כשיגיעו אלי אז.. תוכלו להציץ מדי פעם..
T tsiporganeden New member 27/5/03 #9 בנגלה כל הכבוד, נכנסתי התרשמתי מאוד לטובה, וכתבתי לך מסר, יישר כח, אנחנו פה בפורום גאים בך מאוד.