עדכונים

עתליה28

New member
עדכונים

שלום לכולם לא הייתי פה הרבה שבועות פרצו לנו הביתה ושברו את המסך של המחשב מרוב דכאון לא קניתי חדש ולא היה לי מחשב עכשיו קיבלנו את הכסף מהביטוח וקנינו מחשב חדש יש לנו עכשיו בעיה חדשה לבעלי התגלה פתאום בעיה קשה בזרע היו לו כאבים בבטן תחתונה ואז בדקו וראו שיש שם דלקת חזקה באשכים שהרגה את הזרעים עכשיו הוא מקבל כבר חודש וחצי טיפול של כדורים נראה מה יהיה ככה הוא לא יכול לעשות פונדקאות מה היתם אומרות לי לעשות בינתים? תודה רבה עתליה

מירבי*

New member
ברוכה השבה עתליה../images/Emo24.gif

לא הבנתי למה את לא עונה לי למיילים, עכשיו אני מבינה...מצטערת שהייתם צריכים לעבור את העניין הזה עם הפריצה, הם הצליחו לקחת ציוד או שרק חיבלו ? בעניין הזרע, אין ספק שבמצב הזה אי אפשר להתקדם עם הפונדקאות, צריך לתת לטיפול שהוא מקבל זמן להשפיע ואח"כ אפשר יהיה לעשות בדיקת זרע נוספת ולבדוק מה המצב. בעניין הפונדקאות אין הרבה מה לעשות כרגע, צריך להמתין.. בהצלחה יקירה ואני מאחלת לך שמעתה יקרו לך רק דברים טובים.

שלום עתליה !

אוי איזה מעצבן... מקווה שהכל יסתדר במהרה
ושהזמן יחלוף מהר

עתליה יקרה..../images/Emo10.gif

התעצבתי לשמוע את מה שקרה, אבל שמרי על אופטימיות זה חשוב ושיגיע הרגע הכל ילך חלק ובהצלחה גדולה, צריך הרבה סבלנות. שהבעל ירגיש טוב ויתרפא במהרה, ושתוכלו לשוב להליך הפונדקאות עד כמה שיותר מהר שתוכלו.

עתליה זה נורא כשפורצים לך

גם לנו פרצו פעם אבל לא הצליחו לקחת כלום משהו או מישהו הפריע להם, הם רק שברו את המנעול וזהו, ההרגשה היא מאוד קשה. מאחלת לך שהכל יסתדר מהר.

למעלה