עדכונים!

La Gamba

New member
עדכונים!

*לאחר יומיים שלושה בהם הפורום היה פעיל, הדירו רגליהם ממנוכל השחקנים פרט לשניים שלושה, למרות שעל פי מידע חדש שהתפרסם בפורום, סביר להניח שיש כ10-15 שחקני יוטופיה אשר רשומים בתפוז (לפרט?). בנוסף, יש עוד הרבה אנשים שלא באים, למרות שהם יודעים על קיומו (שוב, לפרט?!). ככל שיהיו יותר אנשים, יהיה יותר פורום/קהילה. שפרו מה קרה לכם, מה קורה לכם, טיפים, דילמות, ובעיות שונות למיניהם.(אוקי, סיפרתם טיפים, אבל לכ השאר משתנה, שלא לדבר על כך שאף אחד לא ריכז את כל הטיפים שלו להודעה אחת...) *הוחלף סקר! והפעם "כמה זמן אתם מבלים ביוטופיה?" הוצבו המון אפשרויות (וע"פ מס' המשתתפים בפורום אני משערך שיהיו מקסימום הצבעה אחת לכל אפשרות
) *הוסף לקישורים מלאך יוטופיה, מהיום תוכלו להורדי ישירות את מלאך יוטופיה מהפורום מאשר ללכת לאתרשל מקדש יוטופיה, מוקדש לעצלנים שבינכים! אך בעיקר לנאמני הפורום! *בקרוב יעודכן עמוד הקהילה, מצוטער שהזנחתיהו, אני מקווה לעבור לפורמט של עדכון הדף כל שבוע. *ולסיום, כל מי שרוצה להצהיר שהוא כאן, אך אין לו מה להגיד, או שהואר סתם עצלו מדי כדי להירשם לתפוז אנשים, או סתם קורא בפורום ומנסה להבין מה זה יוטופיה, מוזמן לשרשור אייקונים מרהיב! הודעות עם אייקונים בלבד! (כל האייקונים שרצית ללחוץ עליהם, ומעולם לא העזת!)

alonyo

New member
../images/Emo79.gifהתכנסונה כולם../images/Emo18.gif

אני פותח שרשור של כל אלה השייכים לברית הישראלית (כלומר אלו שיש להם IL בסוף השם של הפרובינציה) נא להתפקד: Riania IL 35:43 world of legends אני מכיר את המשחק מזמן, אבל התחלתי לשחק רק מסוף העידן הקודם. שתפו פעולה
בהודעה השתתפו אמוטוקנים לא פופולרים

D gitaL

New member
אני בהחלט כאן

עובד על מדריך הקסמים ויש לי ישראלי בממלכה הפנתי אותו לכאן הוא יחליט מה לעשות D gitaL IL 16:28

La Gamba

New member
../images/Emo150.gif-הדבר הזה דומה ללגו

טעות שלי, אפשר להוסיף דבירם אחרים פרט לאייקונים. Llama of Derry IL 32:5 WoL

ShadowFlash

New member
wot wot!!!!

yeye יצאתי בממלכה טובה.... 3:5 אהההה כמה זמן עבר מאז פעם האחרונה שהובלתי במלחמה.....

למעלה